TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza TMS, point je isti - samo hvala. Joj selitev. Jst sem ti pa fouš. Komi čakam, da pridejo monterji zmontirat okna, vrata in omare na hodnik - sej ko bodo najbrž vsi prišli ravno tisti teden, ko bom iz P domov prišla, jih bom pa kle.l.a ko mađare. Jaz sem pa 20 let hivela v največjih rovtah (15 km do trgovin, bencinske, 8 do osnovne šole, 30 do malo večjega mesta) in sem se potem Ljubljane v študentskih časih hitro navadila, tako da sem zdaj pravo mestno dete in ne grem več na vas. Mi tolk paše, ko greš lahko peš od doma, ne pa sam avto, avto. Je mami enkrat rekla, da gre lahko samo na wc peš, za vse drugo pa že rabi avto. Moja dva še spita, si grem en kofi skuhat, dokler je še čas. rdecka, prosim. Ceprav ne vem zakaj se mi zahvaljujes Da mi ne bos fovs, kar pridi in pakiraj. Mi je dec rekel vceraj, kaj da jamram, da on lahko vse spakira v eni uri. Pa da sem lena in se, da nic ne kuham. Pol pa tu rr ovke pravijo, da kompliciram pri kuhi. Zdej pa nic ne vem Imamo spet dez, lije k pri norcih, kako, naj kaj preselmo. Nam nekja ni usojeno.