Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Skibucke št. 30-31 - kje jih še lahko kupim? 11.1.2010 17:58:14
Mašinka
NUJNO iščem skibucke št. 30-31 za fanta! Bila že v vseh možnih trgovinah (Hervis, Intersport, Sport 2000, Thomas Sport, ipd.) v Ljubljani, pa nikjer ni več te številke. Tudi robe baje nikjer več ne dobijo, dokler so še razprodaje... Mi pa jih rabimo do konca tedna Kakšen namig?
RE: Skibucke št. 30-31 - kje jih še lahko kupim? 12.1.2010 12:28:36
Nikica
Naroči na superge.si, rok dostave je, vsaj tako piše, 2 dneva. Drugače pa smo bili tudi mi včeraj po športnih trgovinah iskali bucke (štev. 30), pa sem ugotovila, da ponavadi prodajajo bucke dve številki skupaj (29-30 in 31-32). Sinu so bile recimo 29-30 premajhne, imeli so jih v Tomas sportu v City parku. Mogoče bodo pa tvojemu prav...
RE: Skibucke št. 30-31 - kje jih še lahko kupim? 12.1.2010 13:50:10
RAKICA2007
Jaz sem jih iskala v soboto kot nora, in sicer številko 24... našla sicer v Sport 2000, imeli pa so samo to številko
Drugače pa v Daichmannu sem videla da imajo samo številke od 26-33 še na zalogi... če ti kaj prav pride, je pa fajn tud prej poklicat pa vprašat, da ne izgubljaš živcev in časa (kot jaz ) pa skačeš od trgovine do trgovine