Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Jubilejne nagrade čvekam??? 14.1.2010 17:22:08
Anonimen
Jaz bi morala dobiti nagrado za močno voljo. V teh 6 letih sem že 85x sklenila, da je na RR postalo tako dolgočasno, da se mi res ne da več gledat. Ampak jeb*ote sunac, vedno znova kakšna uspe preseči največjo bedarijo v zgodovini RR in sem spet prilimana na komentarje.
Z enako voljo tudi hujšam. Po dveh tednih imam - 70 dag.
RE: Jubilejne nagrade čvekam??? 14.1.2010 17:48:51
poli*
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita
eeeeee, 2x medna res dala narazen, potempa rojevala, dojila dneve in noči, brisala ritke in nosove, jamrala 100/uro, zabavala RRjevke.... Pismo, a misliš, da bi lahko sve to uveljavljala za nagrado?
RE: Jubilejne nagrade čvekam??? 14.1.2010 21:04:58
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz
Kaj pa za največ objav v najkrajšem času? Jaz sem komaj dobro leto tu. Bom mogla počasi it na odvajanje v Poreč.
Uu, so še takšne, ki te krepko šibajo. Sem npr. ravno zadnjič gledala, da ima ena "miš", ki je prav tako tu dobro leto, že čez 5500 objav. To je čez 450 objav na mesec oz. nad 100 objav tedensko
Jubilejna nagrada pa bo meni pripadala šele prihodnje leto.
< Sporočilo je popravil BAMBINA_ -- 14.1.2010 21:06:13 >
RE: Jubilejne nagrade čvekam??? 14.1.2010 21:10:08
rija
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz
Kaj pa za največ objav v najkrajšem času? Jaz sem komaj dobro leto tu. Bom mogla počasi it na odvajanje v Poreč.
Uu, so še takšne, ki te krepko šibajo. Sem npr. ravno zadnjič gledala, da ima ena "miš", ki je prav tako tu dobro leto, že čez 5500 objav. To je čez 450 objav na mesec oz. nad 100 objav tedensko
Jubilejna nagrada pa bo meni pripadala šele prihodnje leto.
RE: Jubilejne nagrade čvekam??? 14.1.2010 21:28:06
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ Uu, so še takšne, ki te krepko šibajo. Sem npr. ravno zadnjič gledala, da ima ena "miš", ki je prav tako tu dobro leto, že čez 5500 objav. To je čez 450 objav na mesec oz. nad 100 objav tedensko
Ja - saj ne dvomim, da so, je pa moje število zagotovo med višjimi - kar mi pravzaprav niti ni ravno v ponos, ker pomeni, da veliko preveč visim tule.
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?