Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj poterbujem za novo vozniško 14.1.2010 18:42:02
|
|
|
|
madela
|
Rabiš novo sliko,pa staro voziško imej s sabo! Mislim,da je to vse...razen,če moraš še na kak zdravniški pregled za oči morda!
|
|
|
|
|
RE: kaj poterbujem za novo vozniško 14.1.2010 18:47:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa par evčkov.
|
|
|
|
|
RE: kaj poterbujem za novo vozniško 14.1.2010 19:01:26
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Florina Pa par evčkov. to itak
|
|
|
|
|
RE: kaj poterbujem za novo vozniško 14.1.2010 19:02:53
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: madela Rabiš novo sliko,pa staro voziško imej s sabo! Mislim,da je to vse...razen,če moraš še na kak zdravniški pregled za oči morda! slike imam še ko sem naredila vozniško.a tiste ne veljajo?stare so 2leta
|
|
|
|
|
RE: kaj poterbujem za novo vozniško 14.1.2010 19:17:08
|
|
|
|
madela
|
So v redu,razen,če si se full spremenila. Druga barva las ali kaj podobnega!
|
|
|
|
|
RE: kaj poterbujem za novo vozniško 14.1.2010 20:15:38
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: madela So v redu,razen,če si se full spremenila. Druga barva las ali kaj podobnega! ja ..tam sem blond,sedaj pa črna..hmmmm..
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2010 21:06:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: kaj poterbujem za novo vozniško 14.1.2010 22:17:12
|
|
|
|
leo**tia
|
vem da dobim kartico..to mi je tak brezveze..ne vem..kako dolgo pa je treba čakat?ker v ponedeljek mi stara več ne velja..no v te2 leti me niso niti enkrat vprašali če mam sploh vozniško ,policaji mislim,,niti me niso hb nit enkrat zaustavili
|
|
|
|
|
RE: kaj poterbujem za novo vozniško 15.1.2010 7:27:26
|
|
|
|
Nika v službi
|
Sorči, ker smetim temo, ampak koliko časa pa velja zdaj vozniška? Ker po tvojem postu sodeč, si jo imela zgolj 2 leti! Meni velja 10 let (nosim očala - kontrola).
|
|
|
RE: kaj poterbujem za novo vozniško 15.1.2010 8:36:44
|
|
|
|
leo**tia
|
2leti zato ker sem bila (sem še vedno) mladi voznik...zdaj mi bojo podaljšali za dlje časa,ne vem pa koliko..10,20.....let
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecu7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
otroksymbakoliko otrok imate?enega (
44%)

dva (
31%)

tri ali več (
25%)
Število vseh glasov: 102Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!