Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Morda je bilo tako napisano, ker si pač omenila, da se bo občasno vozila v njem... Mišelinke bo pa itak pravi čas izgubila, pol boš pa imela akcijo k jo bojo fantje ganjali
Ti pa si faca, da imaš obe doma, jaz že ne bi...ampak itak ima vsak svojo zgodbo 
dobit šele včeraj, pa so mi testi že v ponedeljek popoldne pokazali debeli +. CB pa v torek, pa tudi ne s prvim urinom in je bil prav tako debel +. V torek sem pol mela cel dan malo rjavega izcedka, včeraj nič, danes pa spet malo rjavo teče. je par kapljic na vložku, ko grem lulat. a je blo to tudi pri kateri? Me prav skrbi, ker pri Lukcu tega ni blo... sej danes popoldne pokličem G, pa upam, da se grem kar pokazat...
Zato da boš mirna, pa ti predlagam da se lepo naročiš pri G, samo moraš vedeti, da je za utrip srčka čisto prekmalu in da ti ne vem kaj G ne more obljubiti, vseeno pa pojdi, da vidiš da je v maternici in ne IMN
no, taka je moja izkušnja