Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dobrodošli - nalepka na stopnišču 18.1.2010 13:58:07
|
|
|
|
pikica*
|
Ne vem kje bi imeli že narejene, predvidevam pa, da bi se TUKAJ utegnilo najti kaj pametnega ali pa dogovoriti, da ti naredijo takšno nalepko.
|
|
|
|
|
RE: Dobrodošli - nalepka na stopnišču 18.1.2010 13:59:07
|
|
|
|
rija
|
naredi ti skoraj vsak boljši tiskar, ki ima mašinco za izrezovanje samolepilne folije....pri nas v MS dela en to hudo pocen :)
|
|
|
RE: Dobrodošli - nalepka na stopnišču 19.1.2010 9:13:03
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija naredi ti skoraj vsak boljši tiskar, ki ima mašinco za izrezovanje samolepilne folije....pri nas v MS dela en to hudo pocen :) Pa saj pri vas v MS je vse tako hudo poceni, jaz bi se kar v vaše konce preselila, pa imela lj plačo.
|
|
|
|
|
RE: Dobrodošli - nalepka na stopnišču 19.1.2010 9:31:27
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: luka jan IZVIRNO SPOROČILO: rija naredi ti skoraj vsak boljši tiskar, ki ima mašinco za izrezovanje samolepilne folije....pri nas v MS dela en to hudo pocen :) Pa saj pri vas v MS je vse tako hudo poceni, jaz bi se kar v vaše konce preselila, pa imela lj plačo. sem ravno to hotla napisat
|
|
|
|
|
RE: Dobrodošli - nalepka na stopnišču 19.1.2010 10:29:39
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: luka jan IZVIRNO SPOROČILO: rija naredi ti skoraj vsak boljši tiskar, ki ima mašinco za izrezovanje samolepilne folije....pri nas v MS dela en to hudo pocen :) Pa saj pri vas v MS je vse tako hudo poceni, jaz bi se kar v vaše konce preselila, pa imela lj plačo. sem ravno to hotla napisat res meni se pa zdi vse ful drago
|
|
|
RE: Dobrodošli - nalepka na stopnišču 19.1.2010 10:34:59
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: luka jan IZVIRNO SPOROČILO: rija naredi ti skoraj vsak boljši tiskar, ki ima mašinco za izrezovanje samolepilne folije....pri nas v MS dela en to hudo pocen :) Pa saj pri vas v MS je vse tako hudo poceni, jaz bi se kar v vaše konce preselila, pa imela lj plačo. sem ravno to hotla napisat res meni se pa zdi vse ful drago Rid v Lj živet, pa boš videla . Ko pridemo v pr,bi lahk3 runde plačal, pa se še vprašamo, če so res vse kasirali , ko pridejo pa prekmurci v lj in častijo, pa mislijo, da so še sosednjo mizo zraven računali . Bela kava v LJ 1,70 evrov. V premurju daleč od tega, razen če greš v livado, majko sem dala 3 ali celo 4 evre
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 19.1.2010 10:35:50 >
|
|
|
|
|
RE: Dobrodošli - nalepka na stopnišču 19.1.2010 10:47:07
|
|
|
|
rija
|
kava illy je pri nas 1 eur...z mlekom in vodo s pomarančami saj vem....saj vem....
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Cista.
пеперутка16
Ste imeli med nosečnostjo veliko/e cisto/e na jajčniku in kaj se je z njo/njimi zgodilo?