Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Majuska, ti si včasih plesala, če se prav spomnim, si enkrat pisala. Zakaj pa si nehala? Koliko časa nazaj pa? Kolker sem pokukala en dan na pf od tvojega možeka na FB (ne bodi jezna ) sem videla, da je tud on mahnjen na to, ima kar precej slik...? Sta se kje tako spoznala, al sta po navdihu en drugega postala oba fana le tega plesa in (plesalk?) morda? Mi je všeč tvoja radovednost Ja sem nekaj časa plesala, to je res nekaj krasnega ... zato vedno priporočam kolegicam - če imajo rade tovrstno glasbo, je to krasna sprostitev in pričneš res uživati v svojem telesu Nehala ... hja, več razlogov, moja takratna učiteljica je nehala poučevat, pa z dragim sva šla ravno na svoje in potlej kar ni bilo denarja in cajta za to. Sem pa že precej zakrnela in mi je kar nerodno zaradi tega. Še vedno pa ful uživam ob tovrstnih predstavah. Mojega moža smo pa plesne kolegice potegnile medse ... ne ne, spoznala sva se veliko prej, ko sem jaz začela plesati. V bistvu smo pripravljale eno predstavo in nismo imele tehnične podpore, tako da je to moj dragi prevzel (muzika, lučke ipd.) potlej je bil pa vedno zraven, če ne drugače, nas je pa fotkal. Tole s fotkanjem je mene prijelo ene 4 leta nazaj, se mi zdi, da včasih kar malo tekmujeva med sabo, ampak imava čisto različen pristop Je pa res, da imava glede plesa in plesalk podoben okus ... se kar lepo strinjava glede tega, kdo je dober in kdo ne In ja, predstava je bila noro dobra, komot bi šla še enkrat, ampak bo denarnica preveč trpela