dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Mi smo danes uspeli prit do Lanove zdravnice, to je bil že 3. obisk ZDja ta teden. Vročina mu danes ni narastla nad 38, še vedno pa zelo kašlja in posledično bruha. No, to bruhanje je lahko tudi od kakšnega virusa, ker ima tudi drisko. Bruha 2x, 3x na dan, nič noče jest (par žlic čokolina), skoz preoblačim posteljnino in perem... Pljučka se pucajo, gre počasi na bolje, ima dodatno še vneto uho. Zdr. ga ni poslala v lab, je pa dala ene močne AB, ki naj bi jih jemal 2 uri po hrani 1x dnevno in sicer 5 dni. OK, najprej cela procedura, da je sploh jedel, potem čakamo 2 uri, dobi sirup in BRUHA! Damo še enkrat in čez par minut še enkrat vse izbruha. Več nismo upali dati, ker piše cel kup stranskih učinkov za predoziranje, ne vem kolk je šlo dejansko v njega, kolk je ostalo v trebuščku... Zdravnica (naša) je rekla, da super da smo danes prišli (na kontrolo), ker če ne bi - bi definitivno fasal pljučnico v nedeljo ali ponedeljek. Halo - sej smo vsak drugi dan v ZD?? No, za piko na i pa se je celo sranje (viroza) lotila še mene, imam vneto grlo, teče mi iz nosa, včeraj sem skoraj bruhala (slabo...)... Pa glih zdej... Vsega mam že vrh glave, sploh se nimam časa naspat in pozdravit... in spet samo morim... joj neeeeeeee. Pa ne tudi vi. Pa sej to ni več res no. Kaj se to dogaja z našimi otročki. Mi smo bli danes četrtič pri zdravniku v enem tednu in smo tut končno prišli do naše zdravnice da mu je vsaj kaj dala. Joj res držim pesti da se oba čimprej pozdravita!!!
|