Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

že pri koncu, hvala bogu, odkar nimam več mirene teče kot slap, sem že pozabila kako zoprn občutek je to. Drugače pa nimam pojma kakšno oblekico si bom izbrala, hočem nekaj lepega in da mi bo pristajalo, ker kolikor poznam mamice od Tjašinih sošolk bodo vse zrihtane za na modno revijo, pa glede na to da sem najmlajša bi se rada upicanila še jaz.
Danes smo šli h babici na kosilo in ni hotel ven iz hiše dokler nisem šla jaz pred njim ven.
Tko da sva ga prej pustila za pol urce pri babici da se počasi navadi pa je najprej mal zajokal in potem se je zaigral... Počasi se bo že navadil... Jutri imava pa kontrolo pri naši zdravnici in upajmo da bo vse ok...
. Nič hudega, se vsaj brez slabe vesti bašem s sladoledom, skutinim pecivom in bobi palčkami.
.
je včeraj naredil iglu in smo uživali - juhuhu: