|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mRRhe 2010
5.2.2010 11:09:51   
madela
IZVIRNO SPOROČILO: noranate

jaz mam tud zlo rada take dokumentarce, sem se pa trenutno bolj zatekla bolj h Afganistanu. Sam neki berem o tem in ravno sem končala eno izpoved ene Afganke in sem totalno v šoku. Se mesec dni ne dotaknem nobene bukve večuser posted image .

Madela, naše miši majo pedigre, so doma vzgojene.user posted image

Kaj si pa brala? Jaz sem nedolgo nazaj prebrala knjigo Tisoč veličastnih sonc(govori ravno o teh razmerah tam dol in izpoved dveh žensk )

Ja,kake mišone pa pol maš ti user posted image Pedigre je za pse(a je kje smeško,ki se praska po glavi) user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil madela -- 5.2.2010 11:12:29 >

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
5.2.2010 11:10:29   
noranate
Ne daj se Kerensa,user posted image recesiji mislimuser posted image .
na svetu je veliko pomembnejših stvari, kot je denar. Samo kaj moreš, če so vse odvisne od denarjauser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
5.2.2010 11:10:53   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: madela
 user posted image  Mimogrede - cca. 30% za eno letalsko vozovnico je že v kuverti. user posted image  

Hmmm...in koliko je znesek vozovnice?

< Sporočilo je popravil Klemy82 -- 5.2.2010 11:18:34 >

Jst.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
5.2.2010 11:11:47   
madela

Mimogrede - cca. 30% za eno letalsko vozovnico je že v kuverti. user posted image  [/color]

Super,torej pridno šparaš user posted image user posted image user posted image

Klemy,vsaj neko delo je,upam da ti vsaj toliko ustreza,da bo šlo skozi za nekaj časa user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
5.2.2010 11:12:43   
Klemy82
Ok, a še kateri RR danes štrajka na veliko?

Jst.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
5.2.2010 11:13:05   
noranate
Madela, prebrala sem knjigo Afganistan kamor se bog pride le zjokat. Ti povem, ne daj bože da na Tv-ju vidim begunske šotore, zmaglim stran in se mi že joče. Res se me je dotaknilauser posted image .

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
5.2.2010 11:13:29   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

Ok, a še kateri RR danes štrajka na veliko?

Meni ne user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
5.2.2010 11:13:52   
Kerensa*
Hmmm...in koliko je znesek vozovnice?

Pod 500€ (ekonomski razred, povratna) je nisem nikjer zasledila. Plus letališče takse in ponekod celo plus DODATEK ZA GORIVO! user posted image  Pi*da, plačaš 700€ za nekajurni let, potem jim moraš pa še za kerozin dat'! user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
5.2.2010 11:14:18   
noranate
Ja, Klemy zjutraj sem mela velike težave z vpisovanjem. Pa kar neki me je ven metalo.... Sovražim ta čuda tehnike, a žal brez njih ni životauser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
5.2.2010 11:14:55   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Madela, prebrala sem knjigo Afganistan kamor se bog pride le zjokat. Ti povem, ne daj bože da na Tv-ju vidim begunske šotore, zmaglim stran in se mi že joče. Res se me je dotaknilauser posted image .

In to je knjiga v stilu romana...al dokumentarno?
Mi daš še podatke,kdo je to napisal,ker bi jo rada prebrala. So pa res žalostne,te zgodbe!user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
5.2.2010 11:17:29   
Klemy82
Mislim, svašta. Ko hočem kaj objavit, mi kr en error spet javlja, pa od nobene ne vidim podpis, samo svojega.user posted image Kako mi je pa ratalo svoj podpis citirat, tud ne vem, glede na to, da sem citirala Kerenso.user posted image Norišnica!

Kerensa, moja kolegica je dala za 2 povratni karti trst-ny 750eur.user posted image Dost zgodnji moraš bit pa veliko časa ti vzame, pa se da dobit ful poceni. Je pa res ful prestopanja, to pa.

Jst.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
5.2.2010 11:18:59   
noranate
Madela evo: Siba Shakib: Afganistan, kamor se Bog pride le zjokat. Ta pisateljica je Iranka in dela nekakšne reportaže oz. zapisuje zgodbe ubogih ljudi. No in na to begunko je naletela v begunskem taboru in tako se tud zgodba začne. Na trenutek je bolj suhoparno branje, polno nekih razmšljanj, ampak jaz enostavno nisem mogla nehat. Upam, da ti bo všečuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
5.2.2010 11:20:28   
Kerensa*
Kerensa, moja kolegica je dala za 2 povratni karti trst-ny 750eur.user posted image Dost zgodnji moraš bit pa veliko časa ti vzame, pa se da dobit ful poceni. Je pa res ful prestopanja, to pa.

Jaz sem tudi gledala lete iz Trsta (ker so bistveno cenejši od Ljubljane) z enim prestopanjem (menda v Parizu). Karte bi danes dobila za cca. 200€ ceneje (kar pomeni cca. 400€ za dva), vendar jih kot prvo danes še ne morem kupiti, ker še nimam dovolj denarja na strani, kot drugo pa jih ne bom kupila, dokler nimam v kuverti tudi denarja za 7 dni bivanja. Tako, da bom pač padla v nakup v najdražjem terminu (poleti) - razen, če bom takrat našla kakšno ugodno last-minute varianto. Upam, da bom uspela nafehtati še popust pri plačilu z gotovino in v enkratnem znesku. user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
5.2.2010 11:22:14   
madela
Nora,hvala user posted image Moram v naslednji dveh tednih glih eno klnjigo kupit v svet knjige in zdaj vsaj vem kaj naj iščem!

< Sporočilo je popravil madela -- 5.2.2010 11:23:14 >

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
5.2.2010 11:24:56   
noranate
Madela, pa si v Svetu knjige, jaz sem odstopila pred leti, ker so mi knjige predrage, sploh po tem, ko sem v kakšni knjigarni al po spletu našla taisto za pol cenejuser posted image . In sedaj sem reden gost knjižnice, se vsaj načvekam, razmišljam pa tud, da bi se včlanila v bralni klub oz. bralno značko za odrasle. Sam se mi zdi, da mi za tam manjka še nekaj sivih las in naočniki user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
5.2.2010 11:26:42   
noranate
Kerensa, moja kuverta za potovanja je prazna, tako da za karto nič, dodatek za kerozin - odpade, ostane mi le metla, na zračni pogon. Hvala bogu pust je na vratihuser posted image .
Ne vem, kdo bi mojo boljšo polovico spravil na letalo. Bi moral bit nezavestenuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
5.2.2010 11:27:08   
madela
user posted image user posted image user posted image

Jaz sem v svetu knjige že enih 8 let user posted image Da bi se izpisala pa nisem razmišljala,ker tako me vsaj nekaj drži pokonci,da berem. Se zna zgodit,da bi potem kar nehala,pa rada berem,da ne bo pomote.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
5.2.2010 11:32:54   
madela
Jaz sem pa ravno kar šla na banka net in vidim,da so 1.majske poitnice na azurni obali plačane. Sam imam pa en problem user posted image
Rezervirala sem,plačala sem...zdaj še pa moram ugotovit,kje to sploh je user posted image
Najprej mesto,potem pa še točni naslov.. user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
5.2.2010 11:34:49   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: madela
1.majske poitnice na azurni obali plačane

Kam točno pa greste (in a greste z avtom)?

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
5.2.2010 11:38:17   
Shorty_
evo shortyka je lepo zajtrk vrgla v školjko in je na bolniški....user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
5.2.2010 11:38:31   
madela
Gremo z avtom,kam pa ne vem,vem da je nekje na azurni obali v Franciji,mimo Monaka še naprej dol.
Res pa ne vem,kje user posted image imajo napisan naslov in mesto user posted image

Lani sem imela isto zabavo,ko sem rezervirala in plačala za v Parizu,pa nisem imela naslova...no vsaj mesto sem takrat vedela. user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
5.2.2010 11:40:22   
Kerensa*
Ajme... plačaš, ne da bi vedela, kam točno sploh greš? user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
5.2.2010 11:45:56   
madela

Ajme... plačaš, ne da bi vedela, kam točno sploh greš? user posted image

Kerensa,sam zate sem šla zdaj gledat user posted image Ime mesta Frejus-to je v bližini Cannesa user posted image
Mi je pa v bistvu vseeno,ker bomo itak hodili gor in dol po azurni obali,v tem mestu bomo samo spali user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
5.2.2010 11:47:24   
resnično srečna
jest se veselim današnjega večera...odbojka pa pijačka...končno ven iz zaklete bajte bolezni...

moja vampirka se je zbudila spet vsa krvava...no ne ravno sveže krvava ampak tko fajn črna...je bila kar grozna za pogledat...dolgi razčupani laski, temne ustnice še malo razmazana...rahlo podočnjakasta, prozorno bleda...pa šepetaje: mami ku ku...

sem bila kar mal usrana od strahu he he...ko bi v kako grozljivko stopila...

no se pa stanje boljša...je vase zbasala pol flaše kakava, pol skutje in 1 celo čoko banano...jupi jaz...sicer tečna in se je že ob 10.30 postrgala spat....

drugače pa čez vikend nič posebnega...pospravila bom danes...itaq je vse iz tavelikega spucano sproti...edino kar me čaka je pomivanje in mazanje parketa...ampak če sem dobre volje imam to v pol ure...pa 60 stopnic za pomit in pobrisat...pol ure...

če bo mala bolje upam, da bomo uspeli na kak Điro s sankami...valda je napovedano sneženje za vse 3 dni...pa da vidimo ta sneg...

drugače pa nič pametnega...crkljanje na toplem, mogoče zvečer kak hud film...se MM zadnje čase trudi po mojem okusu...pa tale najin LCD je tud mega, ker podpira full HD filme s ključka in so majka za gledat...sam kaj ko me naadno sredi filma zmanjka...

me je pa obiskala una teta, ki jo nobena nima rada...pa še prejšnji mesec, ko sem prekuhavala porcelan, sem se tolk zaigrala s tamala, da sem šalčko spekla...in sedaj čakam na novo...ki je pa še ni grrr...kako se človek navadi na to zadeve...unbelivible...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
5.2.2010 11:47:55   
noranate
Madelca, a maš v kufru kaj prostora, zame, da ne bo pomoteuser posted image . Sam moj bi nahitr pršibal za nami, po mojem se tud letala ne bi baluser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Carski rez - drugačen način poroda
Carski rez je lahko načrtovan ali nujen poseg, ki reši življenja mam in dojenčkov. Članek podrobno razloži, kdaj je potr...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?