|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mRRhe 2010
7.2.2010 10:35:48   
Shorty_
Kerensa bi mogoče malo prišla na gmail?

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
7.2.2010 10:37:43   
Kerensa*
Jaz pa na svoj dekliškegi priimek nimam nobene navezanosti. Dobila sem ga po semenodajalcu (uradno: po očetu), s katerim pa že takorekoč celo življenje nimam nobenih stikov, tako, da mi ne on, kot oseba, ne njegov priimek ne pomenita nič. Priimka od g. Bivšega seveda ne bom imela (še za Pubertetnika razmišljam, kako mu ga spremeniti, glede na to, da se g. Bivši ne strinja). Zato bom vzela dekliški priimek moje mame (tako, kakor se je pisala ob rojstvu, ne potem, po posvojitvi). Pa tudi ime bo tisto, katerega bi morala dobiti ob rojstvu na željo moje mame, ampak so jo potem prepričali, da se spodobi, da se otrok imenuje po očetu. Jaz imam pač dekliško izpeljanko njegovega imena.

In ne bom več to. Pa amen.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
7.2.2010 10:38:07   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR
Kerensa bi mogoče malo prišla na gmail?

Bi.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
7.2.2010 10:41:23   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: madela
Sam za ziher mam tole bolj na tiho,ker mi takoj začnejo butat ob vse možne stene,da me utišajo user posted image

Moj je že prej 30 let živel v tej stolpnici, pa sosedje že vedo, da ni efekta, če bi prišli na vrata. Je bolje, da počakajo, da ga mine. user posted image

Jaz se pa trudim bit uvidevna do sosedov,včasih ko me prime pa bolj,ko oni ropotajo bolj naglas dam jaz muziko user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
7.2.2010 10:42:19   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Greva skupaj na občino user posted image Malo naju bodo čudno gledali,ampak se ne sekiram user posted image

Še dobr da si me spomnila, mam res ene opravke na občini...in evo, hkrati si lahko spremenim ime v Agusta Bell 212 haha. Po moje da bi si uradnice lastnozobčno pregrizle žile hehe...

Draga moja...to je žensko ime user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
7.2.2010 10:42:48   
Kerensa*
Jaz se pa trudim bit uvidevna do sosedov

Saj jaz tudi, ampak sorry - moj užitek je vseeno pred njihovim. user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
7.2.2010 10:43:42   
madela
Miška uživaj user posted image

Jaz sem pa zdaj posesala, user posted image ,nakar ugotovim,da mi je zmanjkalo plina user posted image Zdaj je moj šibno po plin,da bom lahko kuhala dalje user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
7.2.2010 10:44:17   
Kerensa*
Jaz bom morala it' pa po čike na Petrol. Počasi. Še dva sta.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
7.2.2010 10:44:50   
Shorty_
ja sej jz tud ne želim imet več dekliškega priimka... upam da to letos izpeljemuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
7.2.2010 10:46:19   
madela

Jaz se pa trudim bit uvidevna do sosedov

Saj jaz tudi, ampak sorry - moj užitek je vseeno pred njihovim. user posted image

Saj imaš prav itak...sam moja soseda dela neke hude izpite(se mi zdi da že dve leti skup) pa tu pa tam popustim.
Sem pa jim povedala,da na razbijanje ne reagiram,ker točno vedo kje sem doma,pa zvonec bodo tud našli user posted image
Ker to me pa razppp...da mi tolčejo,grrr..user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
7.2.2010 10:47:45   
Anonimen
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!

STLAČILA SEM SE V PREDNOSEČNISKE KAVBOJKEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JEIIIIIIII!!!!! miš bo še sexsyyyyyyyyyyyyy!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3311
7.2.2010 10:48:41   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!

STLAČILA SEM SE V PREDNOSEČNISKE KAVBOJKEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JEIIIIIIII!!!!! miš bo še sexsyyyyyyyyyyyyy!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
7.2.2010 10:48:46   
Kerensa*
V prejšnjem stanovanju je moj g.Mož rekel sosedi (ko je bila ravno debata o tem), da ne bi imelo smisla, da njemu butajo po steni ali zvonijo, ker jih zaradi glasne muzike tako ali tako ne bi slišal. user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
7.2.2010 10:50:30   
madela

V prejšnjem stanovanju je moj g.Mož rekel sosedi (ko je bila ravno debata o tem), da ne bi imelo smisla, da njemu butajo po steni ali zvonijo, ker jih zaradi glasne muzike tako ali tako ne bi slišal. user posted image

user posted image user posted image user posted image

Saj to je pa problem ja....sem imela 1x tako glasno,da so me klicali po telefonu,mi zvonili,butali po stenah,jaz pa nisem nič slišala user posted image user posted image
Komaj med premorom med obema muskama se mi je zdelo,da nekaj slišim user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
7.2.2010 10:51:22   
madela
Miš super user posted image user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
7.2.2010 10:52:09   
madela

ja sej jz tud ne želim imet več dekliškega priimka... upam da to letos izpeljemuser posted image

Zakaj pa nisi to že pri poroki uredila,da vzameš možev priimek in konec user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
7.2.2010 11:09:46   
Klemy82
Elou. user posted image Sem še živa.user posted image Kao.

Jst.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
7.2.2010 11:10:20   
Shorty_

Zakaj pa nisi to že pri poroki uredila,da vzameš možev priimek in konec user posted image
ma glih šolo sem končvala pa maturo, pa sem bila že prijavlejena in bi bilo veliko več papirjev za uredit kot pa če sem priimek samo dodala...

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
7.2.2010 11:10:50   
Colt
Jaz zadnje čase spravim gor hlače ki jih prej nisem mogel 4 leta user posted image user posted image user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
7.2.2010 11:10:59   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

Elou. user posted image Sem še živa.user posted image Kao.
oj

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
7.2.2010 11:11:47   
madela
Živijo Klemy user posted image

Shorty,to je pa druga stvar.
Jaz se pa sedaj poslavljam,ker je treba kosilo končat,pa obiski bodo kmalu tuki.
Vas pridem še kaj pošpegat,če pridno čvekate user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
7.2.2010 11:12:11   
Klemy82
Sej moram šibat... bom zvečer kaj gor, če ne bom prej dol padla.

Jst.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
7.2.2010 11:12:23   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Jaz zadnje čase spravim gor hlače ki jih prej nisem mogel 4 leta user posted image user posted image user posted image user posted image

Ulala user posted image user posted image user posted image

Le tako naprej user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
7.2.2010 11:14:57   
Kerensa*
Jaz sem pa g. Moža poslala po cigarete... Še dobre pol ure bom po Internetu, potem pred TV, nato pa v muzej. user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
7.2.2010 11:16:43   
Shorty_

Jaz sem pa g. Moža poslala po cigarete... Še dobre pol ure bom po Internetu, potem pred TV, nato pa v muzej. user posted image
muzej?

Colt čestitam le tako naprej!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Carski rez - drugačen način poroda
Carski rez je lahko načrtovan ali nujen poseg, ki reši življenja mam in dojenčkov. Članek podrobno razloži, kdaj je potr...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?