|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mRRhe 2010
9.2.2010 10:27:17   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: madela

IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

no evo jz pa kavico pijem, cmoke sem že naredila, pa gledam prvo sezono Hausa

Jaz pa pijem kavico,kaj pa jaz vem katero že....pa pucam živo srebro iz tepiha user posted image
ste termometr razbili

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
9.2.2010 10:27:39   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Madela, ne verjamem da tolk v dolžino meri, da ga boste lahko vse obenem v roke vzele. Se bo treba v vrsto postavtuser posted image . Miška ma prednost, ker je trenutno oaza v puščaviuser posted image

Eh,vse se da,če se hoče. A še nisi gledala filmov za odrasle na to temo.Še kako kolegico lahk zraven pripeljem,pa ga bo zadost za vse tri user posted image user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
9.2.2010 10:28:39   
noranate
Madela, mislim da si mimo usekala. Mercedes ma, ga bo treba plačat user posted image . daljnogleda ni, telefon se ne oglaša. kaj pa če načrt dela za banko oropat. Bosta kot Bonnie in Clydeuser posted image . Srečnica, pr tema dvema je blo tko, da več je blo adrenalina, boljši sex je biluser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
9.2.2010 10:29:55   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Pa upam,da si oblečena,ker tud daljnogleda ne najdem user posted image

Daljnogled mu ne bi tukaj nič pomagal. Mi nima od kod gledati v stanovanje (razen s strehe sosednjega bloka mogoče, ampak terase so zaklenjene). user posted image

Saj ma takega profesionalnega,si lahko kot gledanja nastavi....user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
9.2.2010 10:30:45   
Kerensa*
Saj ma takega profesionalnega,si lahko kot gledanja nastavi....user posted image

Če nima takšnega, kakor imajo podmornice, potem ne more videti v moje stanovanje. user posted image  

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
9.2.2010 10:32:11   
madela

Madela, mislim da si mimo usekala. Mercedes ma, ga bo treba plačat user posted image . daljnogleda ni, telefon se ne oglaša. kaj pa če načrt dela za banko oropat. Bosta kot Bonnie in Clydeuser posted image . Srečnica, pr tema dvema je blo tko, da več je blo adrenalina, boljši sex je biluser posted image

user posted image user posted image A,da bi to tako bilo??

Pol ga pa še enkrat pred oltar zvlečem,da bo za ziher mojuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
9.2.2010 10:32:11   
noranate
Madela, a teleskop mate ?user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
9.2.2010 10:33:25   
Kerensa*

Tista reč za podmornice je periskop, se mi zdi. user posted image  Ampak če bi s nekaj metrov dolgim periskopom stal pred mojo stolpnico, bi ga najbrž že kam odpeljali. user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
9.2.2010 10:34:59   
noranate
Kerensa, a je tvoja stolpnica Alcatraz, da je tolk varno user posted image . Kako pa potem boljša polovica not pride, v stanovanje, da ne bo pomoteuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
9.2.2010 10:36:44   
Kerensa*
Kerensa, a je tvoja stolpnica Alcatraz, da je tolk varno user posted image . Kako pa potem boljša polovica not pride, v stanovanje, da ne bo pomoteuser posted image

Ni Alcatraz, ampak v njej je skoraj 100 stanovanj, kar pomeni cca. 300 ljudi, pa poleg naše so še 3 takšne stolpnice. Vedno je nekje nekdo, ki vse vidi user posted image , možakarja s periskopom bi se pa težko spregledalo user posted image .

Kdo je pa moja boljša polovica? Si mislila reči slabša, kajne? V stolpnico pride z obeskom na senzor. Prisloniš ga k vratom in se odprejo. Mi smo moderni. user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
9.2.2010 10:37:19   
madela

Tista reč za podmornice je periskop, se mi zdi. user posted image  Ampak če bi s nekaj metrov dolgim periskopom stal pred mojo stolpnico, bi ga najbrž že kam odpeljali. user posted image

No pa me je le poklical nazaj in ravno takrat sem šla brat tole user posted image
Obenem sem ga spraševala,kje ima meredesa in se režala zraven user posted image user posted image
Zdaj pa misli,da ga zezam user posted image

Shorty,razbili smo varčno žarnico user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
9.2.2010 10:37:30   
noranate
Veste kaj, videorekorderji so izumrli, a bodo moški tuduser posted image . Ker namreč moški delujejo po istem principu: naprej, nazaj, naprej, nazaj, ejectuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
9.2.2010 10:38:38   
noranate
Madela, je..š eno varčno žarnico no user posted image kaj pa da moža razbiješ, bi bla tud tko v skrbehuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
9.2.2010 10:39:26   
Kerensa*
naprej, nazaj, naprej, nazaj, ejectuser posted image

A tako se seksa na Gorjancih al' kaj? user posted image  Mimogrede, Noranate - 26.02. grem čez Gorjance. A lahko dobim kakšno informacijo, kjer se ustavim na eni čik pauzi?

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
9.2.2010 10:41:35   
madela

Madela, je..š eno varčno žarnico no user posted image kaj pa da moža razbiješ, bi bla tud tko v skrbehuser posted image

Saj ni steklen,da bi ga kar tako razbila. Si še zaenkrat lahko privoščim,da ga malo mečem sem in tja,pa malo pokotam,pa na njega tud lahko grem...z žarnico bi to ne šlo user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
9.2.2010 10:42:19   
noranate
Kerensa, tik pod Gorjanci je ena gostilna Pri Badovincu, to je tud ene vrste "ljubljanska ambasada", saj se še iz časov Juge tam zelo radi zadržujejo in ustavljajo. Me ni blo tam že celo večnost, ampak upam, da je fajn in da ti ne bo čik prisedeluser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
9.2.2010 10:44:09   
noranate
Sem besna na svojga. Kriči pred hišo, se pogovarja z enim moškim:da mu je ena baba prednost izsilila, da ne zna vozit,kdo ji je dal volan v roke.....user posted image
ta moj g. soprog pa ni pomislil, da so verjetno ženske slabe šoferke zato, ker so skor vsi inštruktorji moškiuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
9.2.2010 10:46:03   
Kerensa*
tik pod Gorjanci je ena gostilna Pri Badovincu,

A ni to tista čisto na vrhu, preden se cesta spet začne spuščati navzdol?

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
9.2.2010 10:51:12   
noranate
Kerensa, iz belokranjske strani, je to tazadnja gostilna preden greš čez Gorjance. Če freš pa z novomeške, je to prva, ko Gorjance prečkaš (takoj za Vahto je vas Jugorje) in tam je ta gostilna. Jih je pa potem še.user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
9.2.2010 10:52:00   
Kerensa*
In ti si doma v gostilni al' kaj? user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
9.2.2010 10:53:56   
Shorty_

In ti si doma v gostilni al' kaj? user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
9.2.2010 10:54:16   
noranate
Kerensa, jaz sem doma daaaaleč od te gostilne. Sicer pa v gostilne ne hodim rada, mi je to tako. Včasih, če je res kakšna priložnost, pa dobra družba, drgač pa ne. mam raj taka hišna druženjauser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
9.2.2010 10:54:55   
noranate
Spet, da ne bo pomote, ne v stilu swinger klubuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
9.2.2010 11:25:31   
Shorty_

user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
9.2.2010 12:36:36   
madela

Zakaj pa to ne user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Carski rez - drugačen način poroda
Carski rez je lahko načrtovan ali nujen poseg, ki reši življenja mam in dojenčkov. Članek podrobno razloži, kdaj je potr...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.