|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mRRhe 2010
10.2.2010 10:29:16   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: madela
in kaj si mu odgovorila user posted image

Da bi se že kdaj kakšna našla (glede na to, da jaz ne plešem striptiza). user posted image

user posted image user posted image user posted image

In posledica...ni bil za stvar,a ne user posted image On hoče tebe gledat ženska user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
10.2.2010 10:30:00   
resnično srečna
ej babure se boste šemile za pusta???

naša madam bo zajec...posledično bo ata korenček in mama repa...da bomo pasali skupaj...samo sešit in prefarbat še moram...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
10.2.2010 10:30:37   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

Bom, ampak še zdaj ne vem, v kaj. Hudička, nuna ali medicinska sestra.

Neposredna povezava do sporočila: 3728
10.2.2010 10:32:48   
madela

jutro...kao...

Dober danuser posted image

Jaz bi pa rada tv menjala,pa mi ta nekaj pomeni,ker je bil za poročno darilo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3729
10.2.2010 10:36:07   
noranate
Jaz se pa ne bom šemila, ker sem šema vse leto in bom za pusta normalna, me ne bo nihče prepoznaluser posted image .

Srečna, srečno pri razbijanju, sam da ne bo luknja prevelikauser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
10.2.2010 10:37:59   
noranate
Jooooj, Madela mi mormo tud Tv menjat . Ma še en strošek več, se moj akvarij tako oddaljujeuser posted image .

Jaz nisem pa čist nč navezana na to aparaturo, samo nek je novo, da susedi čuju, nek se vidi razkošuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
10.2.2010 10:40:41   
madela

Našemljeni bodo samo otroci user posted image Puna bo plesalka flamenka,tasrednji bo spidermann,tamali pa ninja!
Mojga bom pa v zvodnika oblekla,ker mi je full sexy,ko se mora obleči v suknjo,pa kravato user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3732
10.2.2010 10:42:31   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Jaz nisem pa čist nč navezana na to aparaturo, samo nek je novo, da susedi čuju, nek se vidi razkošuser posted image

Saj jaz v osnovi tudi ne,tale tv pa je bil za porono darilo od mojih staršev in mi je malo krivo.
Sem jima pa že omenila,da ga lahko dobita nazaj,ko bom menjala tv user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
10.2.2010 10:45:42   
barika

ne, pa tudi otroka letos še ne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3734
10.2.2010 10:46:12   
noranate
Ko se moj obleče v suknjo, jaz več nisem prepričana, da je to onuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
10.2.2010 10:46:19   
barika

Jooooj, Madela mi mormo tud Tv menjat . Ma še en strošek več, se moj akvarij tako oddaljujeuser posted image .

midva spljoh nimama TV-ja user posted image user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
10.2.2010 10:47:57   
madela

Ko se moj obleče v suknjo, jaz več nisem prepričana, da je to onuser posted image

Uh,jaz pa vem,da je to on...sam kaj,ko bi ga rada po hitrem postopku slekla user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
10.2.2010 10:48:29   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Res,zakaj pa ne user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
10.2.2010 10:49:53   
barika

Res,zakaj pa ne user posted image

tastar je crknil, za to kar bi pa midva imela pa ni dnarja (moj si želi neko gorilo od televizije 127 cm al kolk user posted image user posted image ), gledama pa prek računalnika, kolker nama čas dopušča

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
10.2.2010 10:50:29   
noranate
Zato, ker bi rada mela veliko otrokuser posted image . tako je blo v starih časih, Tv-ja ni blo, pa so otroke delal.
Ni blo tega kar je danes, ko mlade punce rečejo: raje gledam pršut v hladilniku, kakor svinjo na sedežniuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
10.2.2010 10:51:34   
noranate
Barika, sam to gorilo od televizije boš gledala s sosedovega dvorišča, če boš hotela oči občuvatuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
10.2.2010 10:52:36   
barika

Zato, ker bi rada mela veliko otrokuser posted image . tako je blo v starih časih, Tv-ja ni blo, pa so otroke delal.
Ni blo tega kar je danes, ko mlade punce rečejo: raje gledam pršut v hladilniku, kakor svinjo na sedežniuser posted image

ne si hecna, samo 2 hočem in imam, več pa ne ... čakam, da grem po mireno ... za ziher si bom kr 2 naštimalauser posted image user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
10.2.2010 10:52:39   
madela

tastar je crknil, za to kar bi pa midva imela pa ni dnarja (moj si želi neko gorilo od televizije 127 cm al kolk user posted image user posted image ), gledama pa prek računalnika, kolker nama čas dopušča

Aja,sem že mislila,da sta namerno brez tv-ja user posted image Upam,da kmalu spravita skupaj denar za novo gorilo user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
10.2.2010 10:54:02   
barika

Aja,sem že mislila,da sta namerno brez tv-ja user posted image Upam,da kmalu spravita skupaj denar za novo gorilo user posted image

ne je treba še prej otroško sobo zrihtat, okne zamenjat (kolker veš je naš blok cel v oknih user posted image ), pa spalnico in dnevno ...

placa za tako TV je pa več kot dovoljuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
10.2.2010 10:55:27   
madela
Barika,a ne živiš v hišiuser posted image

To boš pa dolgo čakala na nov tv..jaz kar umrem brez njega user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
10.2.2010 10:55:54   
noranate
Barika, pol se raj steriliziraj. Ker ta mirena, kolikor slišim, ni ne vem kaj. Moja kolegica tud ni zadovoljna, pa živčna je kot sam user posted image . Mogoče posledicauser posted image
Jaz sem rekla, da je tri dovolj, pa sem mojga nagovarjala, naj si gre tisto cevko dat postričt, da ne bo otrokuser posted image . Pa je reku, da on že ne, kaj pa če se posušiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
10.2.2010 11:07:01   
barika

Barika, pol se raj steriliziraj. Ker ta mirena, kolikor slišim, ni ne vem kaj. Moja kolegica tud ni zadovoljna, pa živčna je kot sam user posted image . Mogoče posledicauser posted image
Jaz sem rekla, da je tri dovolj, pa sem mojga nagovarjala, naj si gre tisto cevko dat postričt, da ne bo otrokuser posted image . Pa je reku, da on že ne, kaj pa če se posušiuser posted image user posted image user posted image

me nočejo, ker se še premlada ...o svojem telesu pa ne smem sama odločat user posted image user posted image user posted image

mene tud mal skrbi kok bo, ker sem na vso možno kontracepcijo alergična user posted image user posted image , ali pa imam neke hebene stranske učinke. se morem mal z G. pogovorit.

evo, peljem mularijo ven na sneg.user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
10.2.2010 11:11:10   
madela
Barika,jaz tudi imam same probleme s to user posted image kontracepcijo. Zdaj čakam,da dobim mireno,pa mi je ni hotela dat,češ da nekaj ni v redu.Čakam izvide brisa. user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
10.2.2010 11:12:11   
madela
Kerensa,a si prepričana,da ni danes praznik lenob user posted image
Namreč danes nisem naredila še popolnoma nič,pa zgleda da niti ne bom user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
10.2.2010 11:17:02   
Kerensa*
Namreč danes nisem naredila še popolnoma nič,pa zgleda da niti ne bom user posted image

Hvala enako. Pa mi ni nič hudega zaradi tega. user posted image  

Sem pa danes izvedela, da je žena od moževega bratranca tretjič noseča. Pa tašča mi bo popoldan spekla domač kruh. Pa dobri, stari "Lethal weapon 4" je zvečer na sporedu. Nič mi ne manjka.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Carski rez - drugačen način poroda
Carski rez je lahko načrtovan ali nujen poseg, ki reši življenja mam in dojenčkov. Članek podrobno razloži, kdaj je potr...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?