|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mRRhe 2010
11.2.2010 8:42:09   
Kerensa*
Dober dan vsem trem. user posted image

Danes mi pa ni bilo treba peljati Mladiča v vrtec in Pubertetnika v šolo - g. Mož je frej (in jutri bo tudi) in je to njegovo delo. In ravno na dan, ko bi lahko spala, sem se zbudila ob 04:45. user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
11.2.2010 8:43:37   
blaža
Kerensa, a si ti zaposena na sončni upravi al si v službi?user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
11.2.2010 8:46:18   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža
Kerensa, a si ti zaposena na sončni upravi al si v službi?user posted image

Jaz imam državno službo za nedoločen čas z minimalno plačo, naziv delovnega mesta pa je "stay-at-home-mom". user posted image In pravkar imam en službeni opravek - it' moram v Mercator po Edigs. user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
11.2.2010 8:48:52   
madela
Kerensa,moževa firma ni tukaj nič kriva..no razen tega zadnjega,pa še to bo moj danes uredil,da poda dokazila,da so mu že vlekli od plače...kar so do sedaj pozabili ali pa niso vedeli,ali karkoli je že krivo.
Sicer pa,ko je firma 1x dobila odločbo o administrativni prepovedi,nimajo ne oni ne midva več kaj naredit. Sklep je pravnomočen.
Midva bi se morala prej pritožit,pa se nisva mogla,ker niti nisva vedela,da je proti nama podan kak postopek. Vso pošto so pošiljali na naslov,kjer sva v preteklosti živela,kot podnajemnika.Torej je niti nisva dobila-pošte.
Tožila bi lahko lastnico stanovanja,ki naju je nepooblaščeno vpisala,kot plačnika oziroma dejansko,kot lastnika stanovanja pri upravitelju in le ta naju toži za vse neplačane položnice,kljub temu,da midva tam ne živiva user posted image
Šla sem na pošto,naj mi jo preusmerijo..je rekla,da uradne pošte ne smejo...sem jim rekla,naj vsaj označijo,da ne živiva več tam,da bodo poiskali drug naslov...tega niso naredili.
Sem šla k upravitelju,naj naju zbrišejo,kot plačnika,ker tam ne živim..je rekla,da nimam o tem nobene pravice odločat in da ne smejo user posted image in da to lahko stori samo lastnica..ona pa noče,seveda če ji je pa všeč,da namesto nje plačujeva midva user posted image user posted image
Sem šla na sodišče,na občino,da bi vsaj naslov spremenili....dosegla nič...no in potem sem bila primorana,do odvetnika,naj to norijo ustavijo. Vendar so me kljub temu še rubili oziroma moža s pravnomočno odločbo seveda,ki je midva seveda nisva dobila(spet vse na stari naslov)in je komaj na šihtu spet zvedel za rubež,vendar nama odvetnica več ni mogla pomagat,ker je bilo prepozno za pritožbo user posted image In vse to samo zato,ker nisva dobivala pošte,da bi se vsaj imela čas pritožit user posted image

No sedaj je pa tako,da nimajo nobene pravnomočne odločbe več,tudi odvetnica je uredila vse z naslovi,da se naju pravočasno obvesti,je pa zato sedaj firma zajebala,ker ni podala obvestila...ampak imava-imajo 8 dni časa,da se to poda na sodišče...

Eh,zdaj sem tole raztegnila do onemoglosti user posted image Sem pa full jezna,kaj se grejo.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
11.2.2010 8:56:28   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: madela
Kerensa,moževa firma ni tukaj nič kriva..no razen tega zadnjega

Ne vem točno, kakšen je postopek, ampak po zdravi logiki se mi zdi, da je delodajalec tisti, ki mora izvršilni organ obvestiti o tem, da je izvršba poplačana. Torej delodajalec sodišče, v tem primeru.
Tožila bi lahko lastnico stanovanja,ki naju je nepooblaščeno vpisala,kot plačnika oziroma dejansko,kot lastnika stanovanja pri upravitelju in le ta naju toži za vse neplačane položnice,kljub temu,da midva tam ne živiva user posted image

Ja, to res lahko naredita, poleg tega, da tožita za povrnjene stroške, pa tožita še za vse težave, ki sta jih imela zaradi neupravičene izvršbe.
sem jim rekla,naj vsaj označijo,da ne živiva več tam,da bodo poiskali drug naslov...tega niso naredili.

Oni morajo uradno pošto dostaviti na naslov, naveden na kuverti. Ampak če vajinega priimka na nabiralniku ni bilo več, se je pošta sama od sebe vrnila naslovniku s pripisom "naslovnik neznan" ali "naslovnik preseljen", tako, da je sodišče obveščeno o tem. Naloga sodišča, če želi postopek izpeljati zakonito, pa je potem, da preko uradnih in njim dostopnih evidenc ugotovi vajino novo bivališče ali proti vama sproži postopek ugotavljanja bivališča. Šele, ko ta poteče, smejo dopis nabiti na njihovo oglasno desko (se mi zdi).
Sem šla k upravitelju,naj naju zbrišejo,kot plačnika,ker tam ne živim..je rekla,da nimam o tem nobene pravice odločat in da ne smejo user posted image in da to lahko stori samo lastnica

Ne drži. Če ti prineseš dokaz, da ne živiš več tam (npr. najemno pogodbo ali preklic le te), potem to morajo narediti.
..ona pa noče,seveda če ji je pa všeč,da namesto nje plačujeva midva user posted image user posted image

Toži. Brez milosti.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
11.2.2010 8:58:07   
Anonimen
znorela bom!!!!!

1 teden prehitro smo kupli bajtouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grugace bi man pripadala dubvencija za mlade druzine!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3881
11.2.2010 9:01:47   
noranate
Očitno je res, da je v Sloveniji Disaster day danesuser posted image .

Sem s fenom sušila parket, jooooj pobralo me bo, kar v prsih me stiskauser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
11.2.2010 9:05:45   
madela
Kerensa,ko so prvič dobili na firmo odločbo o rubežu,še ni bilo nič plačano,vsaj z najine strani ne in so oni bili prisiljeni s tisto odločbo rubit od plače. To so naredili,potem pa o tem niso obvestili sodišča in zato bi sedaj radi še 1x rubili.
Ampak,je bilo tudi tisto prvo neupravičeno,ker midva tam ne živiva...torej ne rabiva plaevat,vsaj po moji logiki,če že ne po njihovi.

Na pošti pa niso dali štampiljke,da je naslovnik neznan,ker s tem bi midva dobila pošto,ampak so preprosto dali štampiljko,da pošte nisva dvignila(so mi na sodišču pokazali pošto) user posted image user posted image Pol bi morala še pošto tožit,ker sem jim zatežila,da naj to naredijo,pa niso user posted image

K upravitelju sem tudi nesla vse dokaze o stalnem prebivališču pa nisem dosegla nič. Veva pa,da ima lastnica stanovanja na tej firmi full neka poznanstva in naju jebbbbbejo v živi mozeg.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
11.2.2010 9:21:11   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

jutro!!!

arwenko!!!!!
zdaj bi me kap skor trofnila!

berem uno tvojo temo- konec je. pai govorim ma faaaaaak, pa nic ni omenila....ma jooooj, ne noooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

pol pa datum vidim......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to sem pa jz kriva k sem včeraj gledala, pa neki sem mi je zdelo da je zaklenjena in sem jo na prvo stran pomotoma vrglauser posted image

zdej grem pa možu pomagat kidat, k drugače me bo v snežaka spremeniluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
11.2.2010 9:27:38   
madela
A mi lahko katera pove,kaj je to za en Farmvile na FB.Kar naprej nekaj dobivam,pa pojma nimam zakaj se gre user posted image
A to moram slučajno igrat,kot igrico,al kaj user posted image Ker mi NI do tega!

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
11.2.2010 9:28:26   
Shorty_

A mi lahko katera pove,kaj je to za en Farmvile na FB.Kar naprej nekaj dobivam,pa pojma nimam zakaj se gre user posted image
A to moram slučajno igrat,kot igrico,al kaj user posted image Ker mi NI do tega!
ja igrca, enostavno blokirrj to aplikacijo mislim da se dAuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
11.2.2010 9:30:18   
madela
Shorty,tnx...se mi je zdelo,da je neka igrica,ki je verjetno ne bom igralauser posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
11.2.2010 9:41:11   
noranate
Mi je nekaj sladkega zadišalo in sem vrgla biskvit peč, pa tono smetane bom stepla, mam konzervo breskev, pa banane. Bom neki scoprala, pol bom pa tehtnico štelala, ker se je baje spet pokvarilauser posted image
Še bolj sneži,če je to sploh mogočeuser posted image . Jaz pa voham pomlad, pa zvončke vidim, očitno me nosiuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
11.2.2010 10:01:49   
Kerensa*
Kerensa,ko so prvič dobili na firmo odločbo o rubežu,še ni bilo nič plačano,vsaj z najine strani ne in so oni bili prisiljeni s tisto odločbo rubit od plače. To so naredili,potem pa o tem niso obvestili sodišča in zato bi sedaj radi še 1x rubili.

Saj zato, ker niso obvestili sodišča, so sokrivi.
Ampak,je bilo tudi tisto prvo neupravičeno,ker midva tam ne živiva...torej ne rabiva plaevat,vsaj po moji logiki,če že ne po njihovi.

To je pa res, ampak ker sta že zamudila pritožbene roke, vama ostane samo še tožba proti lastnici stanovanja, ki o tem ni obvestila upravnika oz. ker je posledično dovolila izvršbo na podlagi lažnih podatkov in ker se je s tem sama okoristila. Temu njenemu kaznivemu dejanju se reče goljufija in se preganja po uradni dolžnosti, torej jo za začetek lahko tudi prijavita na policijo.
Na pošti pa niso dali štampiljke,da je naslovnik neznan,ker s tem bi midva dobila pošto,ampak so preprosto dali štampiljko,da pošte nisva dvignila(so mi na sodišču pokazali pošto) user posted image user posted image Pol bi morala še pošto tožit,ker sem jim zatežila,da naj to naredijo,pa niso user posted image

Res je.
K upravitelju sem tudi nesla vse dokaze o stalnem prebivališču pa nisem dosegla nič. Veva pa,da ima lastnica stanovanja na tej firmi full neka poznanstva in naju jebbbbbejo v živi mozeg.

Poznanstva gor ali dol - zakon je za vse enak. Je pa res, da se morata vidva zmrdat.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
11.2.2010 10:09:30   
pridna_janja
dobro jutro in lep dan vam zelim!

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
11.2.2010 10:10:09   
Kerensa*
Dan, dan. user posted image

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
11.2.2010 10:19:20   
noranate
Janja, danuser posted image . Povej nam kaj lepega, za zagonuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
11.2.2010 10:20:10   
Anonimen
dan!user posted image

(odgovor članu noranate)
  Neposredna povezava do sporočila: 3893
11.2.2010 10:27:29   
madela
Dan,vsem skupaj user posted image

Kerensa,zdaj se pa strinjava v vsem. Itak,da je sedaj firma kriva,ampak se že ureja,da naju ne bodo še 1x rubili.Grem jutri direkt na sodišče s papirji,ki mi jih bodo danes pripravili.

Tožila bi pa lahko vse od pošte do lastnice stanovanja in še upravitelja,sam nimam živcev zato,...moj bi rad,pa se naj sam odloči,ampak 10 let ali več se vlačit po sodišču mi pa tudi ni.
Jaz bi sam rada,da končno nehajo z nekimi neutemeljenimi tožbami proti nama.
Za upravitelja pa ne vem no...oni so nama zatrdili,da podatke lahko spreminja samo lastnik stanovanja...saj nori pa tudi niso,če sem jim pa prinesla vse,popolnoma vse dokaze,da tam ne živim,pa nič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
11.2.2010 10:28:20   
noranate
Mišika, dan. A še kaj ropoče po podstrešjuuser posted image ? Sem se zvečer spomnila nate, me je kar stisnilo, sem bila sama domauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
11.2.2010 10:29:50   
noranate
Madela, danes se ljudje tožijo za vsako malenkost. Ti pa, ki maš vse utemeljeno in vidiš da je blo vse proti tebi nastrojeno (nepravično) se pa premišljaš. jaz bi tožilauser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
11.2.2010 10:30:49   
Anonimen
nora, mir je!
edin tv mi je crknilauser posted image una tamala, ko je povezana z dvdjemuser posted image

(odgovor članu noranate)
  Neposredna povezava do sporočila: 3897
11.2.2010 10:31:43   
Kerensa*
moj bi rad,pa se naj sam odloči,ampak 10 let ali več se vlačit po sodišču mi pa tudi ni.

Denar ti bo tudi v penziji prišel prav. user posted image
Za upravitelja pa ne vem no...oni so nama zatrdili,da podatke lahko spreminja samo lastnik stanovanja...saj nori pa tudi niso,če sem jim pa prinesla vse,popolnoma vse dokaze,da tam ne živim,pa nič.

Zato, ker sem jaz osebno to lahko naredila, ti zatrdim, da to lahko naredijo. Ampak če vztrajajo, da ne morejo (ne vem, morda se je pa zakon 01.12.'09, ko se je tudi zakon o obračunavanjih stroškov spreminjal, kaj spremenilo), potem imaš pa še en razlog več, da tožita lastnico. Ona vaju je dolžna prijaviti in odjaviti. Če vaju ni odjavila, to potem pomeni, da še vedno živita tam. Pa pojdita v stanovanje user posted image . Samo glejta, da se ne bo na podlagi sodne odločbe (ki je zdaj pravnomočna) še spomnila, da sta ji do "njenega datuma vajine izselitve" (al' sta po njenem še kar tam?) še za najemnino dolžna.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
11.2.2010 10:35:21   
madela
IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Madela, danes se ljudje tožijo za vsako malenkost. Ti pa, ki maš vse utemeljeno in vidiš da je blo vse proti tebi nastrojeno (nepravično) se pa premišljaš. jaz bi tožilauser posted image

Vem,da se tožijo za vsako malo stvar,ki se jim narobe obrne in vem,sem 10000% prepričana,da bi tožbo dobila....sam je pa to moj lajf in ga ne bom porabila za sodišča.

Zdaj sem se spomnila.Ko sva šla z možem šla do nje,na zečetku,ko smo se še dogovarjali za najem stanovanja...sva morala čez hrvaško mejo,kljub temu da živi v Sloveniji,ampak kao ni ceste direkt in moraš preko meje in potem nazaj....v glavnem,na meji nama je carinik rekel,da naj se paziva teh ljudi,ker so z njimi samo problemi user posted image
Takrat bi se morala samo obrnit in odpeljat,midva butla,pa sva kar rinla naprej...zdaj pa imava nadlogo user posted image

< Sporočilo je popravil madela -- 11.2.2010 10:41:47 >

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
11.2.2010 10:39:35   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

moj bi rad,pa se naj sam odloči,ampak 10 let ali več se vlačit po sodišču mi pa tudi ni.

Denar ti bo tudi v penziji prišel prav. [image]

Ti si pametna,to pa resuser posted image user posted image user posted image

Ja,glede nato,da se je to dogajalo že veliko let nazaj,so zakoni bili oziroma so enaki,kot jih poznaš.
Nama je tam samo rekla,da naj se na odvetnika obrneva in konec.
Sem se pa po vseh ustanovah že toliko prekregala in predrla,da mam res že dost vsega skupaj user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Carski rez - drugačen način poroda
Carski rez je lahko načrtovan ali nujen poseg, ki reši življenja mam in dojenčkov. Članek podrobno razloži, kdaj je potr...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?