|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mRRhe 2010
13.2.2010 8:22:16   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: madela
Jaz pa grem danes ponoči žurat

Ja - kam pa?

Jaz bi morala it' včeraj s Shorty na drink, pa sem imela do 21-ih obiske, pa potem večerjo, potem pa nisem bila za nikamor več.

Greva z možem na Ptuj,otroci bodo pri babici,midva pa sva imela namen it na Davor Borno in Saša Lendero,zdaj sva pa dobila vabilo,naj greva raje skupaj s mojimi kolegicami v discoteko Super Li user posted image
Do veera se bova že še odločila,kam greva.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
13.2.2010 8:24:15   
Kerensa*
Kerensa,nočem se delat pametno,ampak tale moder pesek full dobro operi,preden ga daš k ribam.
Jaz sem,ko sem imela dve ribici,tudi kupila tak pisan pesek za v terarije in sta mi v prvem dnevi oziroma ponoči umrli obe ribici. Ena je bila zjutraj še živa in sem jo hitro dala ven iz akvarija,ter ga počistila.Med tem si jo ribica opomogla in je že lepo plavala,ko pa sem jo spet dala v akvarij,pa je čez čas čist obnemogla in umrla...in potem sem komaj posumila,da je kriv pesek user posted image

Too late - nič ga nisva prala. Ampak na tekočini, ki sva jo nakašpljala v vodo, pa piše:
"Water conditioner is necessary to neutralise chlorine and chloramines from tapwater, reduces the heavy metal pulluting effects of chemicals within the tapwater and to prepare the water of the aquarium for your fish. It is enchanced with aloe vera a special natural colloid which protects the surface and gills of both marine and fresh water fish reducing stress and changing water."
Če je bilo v vodi kaj... "strupenega" od peska (čeprav se mi zdi to malce neverjetno), potem je ta tekočina najbrž to uničila oz. minimalizirala.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
13.2.2010 8:24:37   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Madela Jutro. Ne pošiljaj mi več virusov, ker se mi je hčer okužilauser posted image . Zjutraj bi me skor kap. Sedim pr frizerju in pride sporočilo: Mama, kupujem kačo! Potem pa še slikca, sem tolk z glavo trznila, da bi skor brez ušesa ostala. Sem ji odpisala, da naj se odloč med mamico in kačo. Ker če pride kača v hišo, gre mama v krsti iz hišeuser posted image
jaz kupujem ribice, ona pa kačo, pa na koga je ta otrokuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ta je pa dobra...za dobro jutro user posted image
Torej ne bo kače user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
13.2.2010 8:25:05   
noranate
Sam da ne bosta nazadnje ostala pod odejo, ker otrok ne bo. Bosta mela zaseben žur user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
13.2.2010 8:26:02   
noranate
Madela, kače definitivno ne bo, ker če bo, mene več ne bo. mam preslabo srceuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
13.2.2010 8:26:54   
madela
Kerensa,jaz nisem uporabljala nobene tekočine,zatorej upam,da bo s tvojomi ribicami vse ok user posted image A jih že imaš?
Za moji dve ribici pa sem 100%,da je bilo v tistem pesku nekaj strupenegauser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
13.2.2010 8:28:51   
Kerensa*
A jih že imaš?

Ne. Danes zvečer ju greva z g. Možem kupit. Jaz že vem, da bom tisto z izbuljenimi očmi (ampak se moram še odločit', al' bom črno al' oranžno), g. Mož se bo pa v trgovini dokončno zjasnil. user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
13.2.2010 8:28:55   
madela

Sam da ne bosta nazadnje ostala pod odejo, ker otrok ne bo. Bosta mela zaseben žur user posted image

To se pa ne bo zgodilo,jaz grem žuraaaaaatttttt,pa ne pod odejo,to lahko kasnejeuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
13.2.2010 8:32:25   
madela

Danes zvečer ju greva z g. Možem kupit. Jaz že vem, da bom tisto z izbuljenimi očmi (ampak se moram še odločit', al' bom črno al' oranžno), g. Mož se bo pa v trgovini dokončno zjasnil. user posted image [/color]

A je to tista riba,ko ima zelo velike plavutkeuser posted image Jaz sem imela dve taki,ki sta precej veliki(glede na druge male akvarijske ribice)pa ne vem,kako se jim reče.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
13.2.2010 8:34:46   
Kerensa*
A je to tista riba,ko ima zelo velike plavutke

Ne zdi se mi, da bi bile tako zelo velike. So pa izbuljene oči velike in okrog gobčka se mi zdi riba tako napihnjena, kakor hrček, ki si dela zaloge user posted image , zato izgleda prav simpatično, ko te gleda skozi šipo in odpira usta.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
13.2.2010 8:34:53   
noranate
Kerensa , da ne boš šla z avtobusomuser posted image :

Dolenjec se pelje z avtobusom in prdne. Šofer ustavi in vsi potniki stečejo ven, razen črnca, ki sedi za njim.
Dolenjec se obrne in prestrašen reče: madona , saj sem te ožgaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
13.2.2010 8:35:40   
Kerensa*
Kerensa , da ne boš šla z avtobusomuser posted image

V Center al' po ribe? user posted image  V Center grem s taksijem, po ribe pa peš. user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
13.2.2010 8:36:34   
madela

A je to tista riba,ko ima zelo velike plavutke

Ne zdi se mi, da bi bile tako zelo velike. So pa izbuljene oči velike in okrog gobčka se mi zdi riba tako napihnjena, kakor hrček, ki si dela zaloge user posted image , zato izgleda prav simpatično, ko te gleda skozi šipo in odpira usta.

Bomo deležni kake slikice user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
13.2.2010 8:37:30   
Kerensa*

Lahko, zakaj pa ne?

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
13.2.2010 8:37:53   
madela

Dolenjec se pelje z avtobusom in prdne. Šofer ustavi in vsi potniki stečejo ven, razen črnca, ki sedi za njim.
Dolenjec se obrne in prestrašen reče: madona , saj sem te ožgaluser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
13.2.2010 8:38:48   
madela

Lahko, zakaj pa ne?

Ii i i i i i i i i,super user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
13.2.2010 8:42:29   
noranate
Kerensa, če se ne motim so to ribice, ki se jim reče teleskopke, spadajo pa med zlate ribice. So velike požrešnice in menda stalno rijejo po dnu in iščejo, peska morjo met kar dost na dnu, pa kakšno rastlinico zasadi not, sam vprašaj, katere se ne bodo lotile.

Joooj, kar skomine mam, najraj bi šla takoj po akvarij. A kaj ko moram dat prej omaro delat za akvarijuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
13.2.2010 8:42:54   
Kerensa*
Mimogrede... danes so trije zanimivi prazniki:

- "Madly in love with me" day
- "Get a different name" day
- "Dream your sweet" day

user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
13.2.2010 8:44:26   
Kerensa*
Joooj, kar skomine mam, najraj bi šla takoj po akvarij. A kaj ko moram dat prej omaro delat za akvarijuser posted image

Mi imamo zaenkrat navaden, namizni akvarij. Želja mojega g. Moža pa je, da bi podrl predelno steno med obema sobama (ki je iz knaufa) in namesto nje postavil akvarij od stropa do tal. Nisem čisto prepričana, kako bi to komentiral lastnik stanovanja. user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
13.2.2010 8:45:50   
noranate
Ooooh, moram se odločit, katerega bom praznovalauser posted image . Bom kar svojga si izmislila: dan maminega kričanja, ker to danes sigurno bo, saj se že zdaj stene tresejo, pa so se šele zbudileuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
13.2.2010 8:47:58   
Kerensa*
Ooooh, moram se odločit, katerega bom praznovalauser posted image . Bom kar svojga si izmislila

Pa ne danes. Saj obstaja tudi praznik "Make your own holiday day", ampak šele 26-ega marca. user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
13.2.2010 8:49:30   
noranate
tvoj mož je možakar po moji meri. Moj pa sam konje vidi, pa jezdenje, pa kavbojske obleke. Ne vem kaj je tolk obseden s tem. Še dobr da ma preveč dela in nima preveč časa za to. Si je dal pa pred dobrim letom delat sedlo, me je skor kap ko sem videla cenouser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
13.2.2010 8:50:31   
Kerensa*
tvoj mož je možakar po moji meri.

Ga zamenjam za kaj bolj... hmmm... meni podobnega? user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
13.2.2010 8:51:56   
noranate
Ta bo pa težka Kerensa, le kdo ti je kosuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
13.2.2010 8:52:36   
Kerensa*
Ta bo pa težka Kerensa, le kdo ti je kosuser posted image

Ah, saj bi bilo dovolj, da bi se samo malce večkrat strinjal z mano. user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Zgodbe malih junakov: Trmast po mami, tih ...
Celo nosečnost sem poslušala, da bom carica, če bo ta nosečnost zdržala do konca. Pred Gabrielom sem imela spontani spla...
Katero mleko v prahu so mame ocenile najbo...
Rezultati ankete med 500 mamami razkrivajo, katera blagovna znamka adaptiranega mleka je po njihovem mnenju najboljša. E...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?