Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: madela Arwenko,vsak po svoje,a ne V resnici je tako,da moj mali vztraja do konca pri tistem,kar hoče in en 4 letni otrok še ne ve,kaj so to plesni,kaj to pomeni in če je ugotovil,da mu pa ni všeč ima vso pravico,da neha hodit. Pred njim je še celo življenje,da najde tisto kar ga bo pritegnilo in kamor bo res z veseljem hodil. Ne govorimo tukaj o nekem odraslem človeku,ki mu je že v naprej po malem vse jasno,kako stvari potekajo....ti naši mali otroci se še iščejo in se odkrivajo in imajo vso pravico poskusit več stvari,dokler ne najdejo tiste taprave. Ja, saj to sem mislila, da je meni všeč, da se že otrokom to privzgoji in tiste kolegice, ki to tako delajo, opažam, da so otroci ful odgovorni, svoji starosti primerno pač (otroci so različno stari, od 3-10 let). Pa res ne govorimo o tem, da bi kot starš otroke silil v nekaj, ampak da ga že pri tej starosti naučiš, da ma odločitev (njegova pač) posledice in da pač si ne more kr premislit zato ker se mu nekaj "sprdne", tudi mene so tako učili in se mi je kasneje zelo obneslo v življenju. Sicer pa tako kot si rekla, vsak pa svoje.
|