Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
Malo sem se čudno počutila, pa sem naredila test. Sicer se ni dobro končalo (ss), ampak to je že druga zgodba.
bo zdaj star 3 leta.
pa še polno je teh primerov. tak, da dojenje ni kaka super zaščita
Mali je star 4,5 mesca, js na unih ta švoh tabletkah ker še polno dojim, M še ni blo na spregled, G mi je rekla da je to sicer čist normalno da M po vsem tem času še ni sam glede na to da me ni znala poslat niti na test sladkorne ko bi mogla sama vidt po izvidih da je potrebno nisem čist zihr kolk ji verjet
Sestra od naše stare mame je zanč pametno prbila, ko je vidla kako me moj mali škrat skoz "zalubleno" gleda in me ne spusti spred oči, da to pomen da je že drug na poti
tko da.... bom nardila test za zihr - vseen sm na tabletkah še naprej pa za vsak slučaj... A se je keri v zgodni nosečnosti kej vrtelo? Men se prvič ni in je šlo vse mirno mimo, dans sm pa mal bl na hitr vstala pa sm mislna da bom kr skup zlezla
prve 3 mesece vrtelo,...za službo pa ne vem, ker sem študentka