Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

je pa razširil razumljivi repertuar na ati in uva (ula)
.
Zvečer je že malo bolje kar se spanja tiče, ampak vseen še tok časa stoji v postelji in se dere mamiiiii, mamiiiii, pa pol že tko ful jezno.. dokler ne pridem in jo moram mal božat ali p za roko držat, pa je včeraj potem hitro zapala. Upam, da pridemo nazaj na stare navade, ko je sama od sebe zapala.
Pri Meti se v tem času ni še prav nič poznalo. Upam, da ne bo ful večji kot takrat, ker mi je bilo že tisto čist preveč okol za nosit.
pa pregled za oči, mah kr neki...danes mi je pa poteku, pregled mam pa nasledn četrtek...huda sm, ker na vozniški tud ni blo nobene opombe, pol so tm babe nekaj zmutile, ne vem kje so te podatke vn zbrskale, ampak sm mela na sumu da bo kaj tazga....
ker zdej je telefona tolk kot da sm najmanj tajnca od akrapoviča
) in potem Tulum... v glavnem bolj izležavanje v senčki ob karibskem morju...
bolj stran od turizma. Moj bi sicer še malo potoval, ampak ga bremzam, ker bom vidla kako se bova z misico počutile. Malo me časovna razlika skrbi zaradi male?! Bomo vidli od situacije. Zaenkrat imava samo karto, ostalo pa na mestu.