|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 4.7.2005 19:49:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
A ste za en čajček, coca~colo....? 4.7.2005 19:55:07
|
|
|
|
Anitka
|
Hej bejba, me veseli, da si danes že veliko bolje. Pa tudi zelo pridna si v počitnicah :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Kar tako naprej. Jaz sem pa trenutno zelo zasedena. Danes sem imela še zadnji dan rač. seminarja, zdaj pa moram še napisati letno poročilo in evalvacijo enega projekta. Imamo v vrtcu toliko ene pisarije kot, da bi v kaki pisarni delali.
|
|
|
|
|
A ste za en čajček, coca~colo....? 4.7.2005 19:57:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober vecer! Men je slabo, sem se prevec piskotov najedla. :ups: Ameriski cookiji so mi dobri kot sam vrag, a kaj ko nimam nobene mere pri hrustanju le - teh. Pol pa busi buba.:( Drgac pa pri nas se vedno ga vreme sto na uro serje, veter tak fejst piha, da nas bo vsak cajt vse odpihnal, dezuje, grmi & bliska. Men ni to cist nic po godu. Neki ze dons na veliko studiram o naslednjih dveh tednih, ki me se locijo do prihoda :hudicek:, pa sem kao na off...hmmm:zmeden2:ocitno ne ravno najbolj hard core off:zmeden2: Se dobr, da grema ze pojutrijsnjem na dopust!:morje::bravo:
|
|
|
|
|
A ste za en čajček, coca~colo....? 4.7.2005 20:04:08
|
|
|
|
lenika
|
Anitka, kar se tiče pisarije se kar strinjam. Sicer delam na šoli in ne v vrtcu, ampak je verjetno kar podobno. No ampak bo že, jutri imamo še zadnjo konferenco in potem bo zares konec za letošnje šolsko leto.
|
|
|
|
|
A ste za en čajček, coca~colo....? 4.7.2005 20:49:10
|
|
|
|
anajmad
|
Jst sem pa sama,brez moje hčerkice:((:((:((:((je šla kampirat z mojo sestro za dva tedna:(.No,pa vsaj bo hitro minilo.Pol,ko pa pride nazaj,imam pa jst dopust in bo tolk lepše. Midva intezivno:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:na vseh koncih in krajih delava na projektu:duda:.Mi je tko,kot mulki,ko sva začela skupaj:)-:)-:)-:)-.Upam,da bo kakšen pozitiven rezultat,tam čez tri tedne:modri::zmeden2:.Bomo vidl.Pr nas je blo ful soparno cel dan,da mi bo kr pasal mal dežja.Drugače pa nič novega. en lp:morje:D.
|
|
|
|
|
A ste za en čajček, coca~colo....? 4.7.2005 20:54:00
|
|
|
|
Pia73
|
Hajli, hoj,.... Anitka je ušla,..... :kuza::kuza::kuza: Anitka je že prebrala, pa če še katero zanima Pika74 se je imela na poroki fajn, sedaj pa je trenutno v San remu,... pa :hudicek: p.... jo je obiskala,..... Samo se ne da motit, ker se ima fajn s svojim :love: :bravo::bravo::bravo: Saj bo Damjana,... Sedaj pa le akcija! :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
|
A ste za en čajček, coca~colo....? 4.7.2005 20:54:15
|
|
|
|
lenika
|
Midva bova tudi naslednji mesec začela delat na projektu :duda: in upam, da se bova čim manj obremenjevala s tem in pa seveda upam, da čim prej rata.
|
|
|
|
|
A ste za en čajček, coca~colo....? 4.7.2005 20:55:19
|
|
|
|
lenika
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Pika 74.
|
|
|
|
|
A ste za en čajček, coca~colo....? 4.7.2005 20:59:30
|
|
|
|
Pia73
|
Če se boš obremenjevala ali ne to nima veze z zanositvijo, je pa bolje, če se ne, ker tako lažje živš,...... Želim ti lenika, da vam takoj uspe! :rozica:
|
|
|
|
|
A ste za en čajček, coca~colo....? 4.7.2005 21:01:20
|
|
|
|
GoYa
|
o bejbe jaz sem pa danes z :morje: pa sem priletela pogledat mal novičke. upam, da je kaj dobrih. zaenkrat sem se kar pri prvem postu ustavla ;) aha, pol jo je pika mahnila v uno smer:bravo::bravo:. mene je tudi :hudicek: obiskala na :morje: :grrr::grrr::grrr: kaj se kaj drugače dogaja?
|
|
|
|
|
A ste za en čajček, coca~colo....? 4.7.2005 21:05:18
|
|
|
|
Kalina
|
jst sm ucer mela prvo obletnico poroke, pa sm :sloncek: k nooooora:))) juuuuuuuupi:bravo:
|
|
|
|
|
A ste za en čajček, coca~colo....? 4.7.2005 21:06:22
|
|
|
|
Pia73
|
Goya WB! :rozica::rozica::rozica: GoYa a tebe tudi??? P...... :hudicek::hudicek::hudicek: Ja, Pika74 pa zdaj uživa,... :morje::morje::morje: pa še bo 4 tedne,......
|
|
|
|
|
A ste za en čajček, coca~colo....? 4.7.2005 21:10:00
|
|
|
|
GoYa
|
uf, moj medeni teden je bil pa kratek :(:( bomo pa avgusta imeli še enga, pa bo :) 4 tedne...uf, pika....UŽIVAJ!!!!
|
|
|
|
|
A ste za en čajček, coca~colo....? 4.7.2005 21:37:17
|
|
|
|
Anitka
|
Hej, hej, Anitka je come back :kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza: Hja Lenika mislim, da je kar podobno v šolah in vrtcih. Imamo čez leto ene pisarije, da je joj, pa potem na koncu in spet za začetek šolskega leta. Kar glava boli. A bomo že. Delam do 15.7., potem pa sem fraj do 16.8. - zasluženo, da ne bo pomote :)-:)-:)- Ja ta presneta :hudicek: pa spet nekaj kolovrati naokoli :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
|
|
|
|
|
A ste za en čajček, coca~colo....? 4.7.2005 21:44:56
|
|
|
|
tia
|
hej ,hej sem malce med vas pokukala. Vidim da je bolj dopustniško. :);)
|
|
|
|
|
A ste za en čajček, coca~colo....? 4.7.2005 21:47:35
|
|
|
|
Anitka
|
Hajli, hajlo Tia, ti potepinka;) Nič kaj te ni slišati. A si že v polni pripravi na prihod :duda: Le glej, da bosta počakala do moje vrnitve z morja ;);)
|
|
|
|
|
A ste za en čajček, coca~colo....? 4.7.2005 21:52:01
|
|
|
|
tia
|
Joj kaj bi dala,da bi res že bila pred datumom,saj me bo vročina ,otekli gležnji in zgaga pokopale. Kdaj greš Anitka na :morje:? Ja upam,da bom počakala,samo naj hitro mine. Veš Anitka med tednom,bolj lenarim oz. sem čisto aut od vikenda,ko sem sedaj hodila in vneto nakupovala za :duda:,ter opravljam še tisto kar ne bom mogla takoj ko bo :duda: pri meni.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiOtrok in sidro v isti materniciTa mama se je za podvezovanje jajcevodov odločila pri 28 letih, saj je pred tem trikrat zanosila kljub uporabi kontracep...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Spoštovana gospa, kot ste ...rotkappchenNadaljujte stavek s pravilno obliko glagoladejala (
13%)

dejali (
80%)

nič od tega (
2%)

lahko oboje (
4%)

ne vem (
1%)
Število vseh glasov: 252Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!