|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: neverjetna cena
6.3.2010 11:39:53   
poli*
user posted image  saj drugega kot smejat se tak ne morem.
Uglavnem, zgleda, da bi se morali nekateri malo bolj zdravstveno podkovati in potem klobasati neumnosti tu gor.

Mislim, da bi novorojenčka kopali (tako kot ti pišeš) z odprto rano popka. To je ravno tako, kot da bi te sred operacije še malo okopali in umili okoli rane, saj je čisto.. poskusi, boš videla, kaj rata user posted image
Pa rtg "celega telesa"- ma boljš da ne pišem naprej, ker je brez veze...
Tu je govora o pocen vozičkih. user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: neverjetna cena
6.3.2010 16:20:46   
emibu
moje mnenje o vozičkih..

sama bom kupla tazga za 160 eur mi je ušeč le malo težak je 17 kg za kar bom zaposlila bodočega očka da ga prenaša okoluser posted image
še zmerm se mi zdi tut če bo ta en "jajc" lahko kupim druzga ne pa da na začetku kupim voz za 900 eur??user posted image user posted image user posted image potem se pa še nebo hotu not voztuser posted image al mi pa voz sploh odgovarju nebouser posted image ...za tak denar imamo nekateri avtouser posted image user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: neverjetna cena
6.3.2010 19:49:01   
vanilla
Jaz vozička za 900 eur ne bi mela že zarad tega, ker po enem letu itak vsi pol marele kupujejo in prodajo te ta velike vozičke. Ja, pa tut možno, da se otrok sploh noče vozit not - tako kot pravi emibu.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: neverjetna cena
6.3.2010 19:56:33   
Anonimen
Midva sva imela tudi najprej bambinoworld voziček, sva dala zanj 130€, brez košare, sam športni del. Men je bil super, sam pri nas je bil pri treh mesecih bolj majhen - naš je ležal, pa je bil čez cel voziček.

Sam je pa men nesmiselno trdit, da je drag voziček boljši - kaj pa če se otrok ne želi vozit, ti pa daš za voziček 600€user posted image  Men je bolj smiselno dat za avtosedež malo več denarja.

(odgovor članu vanilla)
  Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: neverjetna cena
6.3.2010 20:01:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: travica

jaz pa mislim, da bi imele drugačno mnenje o istem vozičku če bi stal 300 €. In ne moreš ocenjevat nekaj kar nisi sprobal in videl. Romy je spraševala, če ga katera ima. In samo uporabnica tega vozička bi lahko dala realno mnenje in oceno.


in to sem jazuser posted image  - ponavljam, meni je bil super, zdej ko je pa košara zraven, je pa sploh ful dobr

(odgovor članu travica)
  Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: neverjetna cena
6.3.2010 20:06:13   
Anonimen
Sem si ga ogledala tud na njohovi uradni strani in vidim, da so ga malo bolj oblazinili in pa dodali vzmetenje - torej so ga še izboljšali. Sem pa pogrešala pri svojem samo eno stvar in to je bremza zgoraj, ampak se navadiš.

evo takle je bil najin user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: neverjetna cena
23.3.2010 14:55:30   
amii
No, mi pa smo včeraj dobili svoj voziček. user posted image Preko licitacije sva ga za 270€ kupila preko e-baya z vsem kar je pač možno - košara, športni del, jajčka, adapter, dežna prevleka, amortizerji, napihljive gume, hitro zložljiv, trda podlaga, spusti se čisto v ležeči položaj, stabilen s 6 kolesi, bla,bla,bla.... (ni pa neka znana znamka).

Tudi meni se je zdelo 600€ ali več za voziček absolutno preveč. Pa se je tašča ponudila da nama ga kupi, ampak zakaj bi dajali toliko, če je možno z malo iznajdljivosti drugje dobiti enako kvalitetno za manj denarja. Zmeraj mi gredo lasje pokonci, ko vidim v naši trgovini eno stvar za eno ceno, preko e-baya pa enako stvar za pol cene.

Se mi je zdelo tako smešno, ko se je tašča začudila kako misliva z enim vozekom otroka spraviti "do vrtca". Pred 30imi leti niso obstajali kombinirani vozički, si moral kupiti najprej takšnega s košarico in kasneje "športnega". Ko je videla to "tehnološko čudo", ji nič ni bilo jasno. Ona pa se je tako lepo ponudila da nama kupi prvi voziček - takega do enega leta starosti user posted image

_____________________________

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 107
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?