Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Potem sem jo še parkrat vprašala in je vedno rekla, da ni treba. Meni se je to zdelo ful čudno in mi je bilo kar hudo, ampak se je vse kljub vsemu zelo zelo hitro popravilo. Sicer pa prav veliko z njim doma tudi ne bi mogla početi, ker se je že na fizioterapiji vedno ful upiral in jokal...
Sej ni pokazala nobenih nevem kašnih vaj, sam tko, kako ga spodbudit da se bo začel prav gibat (postavljanje na kolena in v stranski sed). Je pa prou poudarla da moramo doma delat vaje, ker nasledno fth imamo šele 3.3.
!
Kot sta rekli Najaa in nancy300, je bil zelo pomemben in smo se ga morali doma striktno držati - pravilno dvigovanje, pestovanje in odlaganje ter pravilno oblačenje in slačenje.
Drgač sem pa pazla na to že od začetka, ko sem začela opažat da ni tko kot so drugi otroci. Sam to kar vidiš na netu se mi zdi da ni dost - nikol pol ne veš a delaš prav al ne...se mi zdi da ti mora le en pokazat - ker se samo s handlingom ni nč popravlo, mogoče pomeni da le nisem delala prav...bom vprašala na fth glede tega.
. Obstajajo še kakšne čudežne vaje za uspavanje?