lenčy
|
dober večer. sem si kr uzela čas zase tako da nisem šla spat pa sem se kar vam pridružila in mam kar par stvari za pokomentirat meti.v čestitke in vse lepo v nosečnosti. sm ti kar malo fouš bi imela takoj drugega, ker sem bila rada nosečnica, biti mamica je pa še lepše. no in tako lahko komentiram naslednje-------> tudi jaz dobivam cca. 300€ mesečno, fant ima dobro plačo in bi tako kar nekje 500 evrčkov šlo za kredit tako da sem na istem kot nekatere tukaj. ampak drugače ne gre. nekam moramo iti na svoje, ker ne moremo biti večno v eni spalnici. včasih je potrebno malo tvegat ampak mislm, da bi šlo. bi se pač morala parim stvarem odreči (kot na primer nov otrok). no in ravno danes sva hotla zaarat eno hiško pa moj odkrije eno pomanjkljivost, ki so jo tetke zamolčale. in potem so naju kar napadale, da jih obtožujeva za lažnivke, da to že predolg traja (pa traja kak teden), itd,itd. in pol sm zagrabila tist dnar, jim rekla da tle že ne mislm živet, da bom mela tako kuro za sosedo in šla vn. kaj sm se razpizdila pa naj prodajo komur hočejo... sem pa zelo razočarana, ker sva mislna, da bova še ta mesec na svojem pa ne bo nič. in zdj iščeva naprej... tako sledi eno vprašanje- a se katera spozna kako zgleda, če kupiš samo eno nadstropje v hiši? mal mi je hecno, ker bo še nekdo pod nami živel ampak je vseeno bolš, kot da se gužvam v bloku, ki ga sicer nisem vajena... subvencije za mlade družine-pozna katera? no še mal lepšim temam... mojemu Aleksu zobek veselo raste in že komaj čakamo, da bo dovolj velik, da ga bom lhk slikala za dokaz pa bo spet poln album...joj tko pretiravam, da mam že 3 polne nosečka24 naj se tvoja sestra čimprej pozdravi, da ne bo tko grdo zgledalo. branka81 lepo, da bo kakšna zaposlitev. tudi jaz bi kaj iskala, pa je treba najprej varstvo najdt. še prej bi blo dobr diplomirat, pa mentorca nikakor ne more enga poglavja dodat jessy lep krst vam želim. jutri bo lep dan. levinjica dobrodošla! no grem js zdj mal brskat po netu, če bom kje kakšne zanimive informacije glede subvencij zvedla. mirno noč vam želim!