lenčy
|
dobro jutro vsem, ampak res dobro jutro Aleks spet spi, ponoči je spal kar 5 ur, tko da ga zdaj hranimo samo še enkrat na noč, bravo Aleks moram ga kar malo pohvalit, se je kar umiru zadnje čase, je kar priden. res da ga je treba včasih še malo nosit okol in crkljat ampak kaj češ, kdaj ga pa bom, če ne zdaj sara2007 ti pa umiri živce, sj bo minilo, pri meni je malo boljše mam pa neke čudne okol mleka. pit moram res veliko, da ga imam, časih mi ga celo zmanjka, kljub temu, da me tiščijo ko hudič. našla sem sicer rešitev (POLENTA JE ZAKON), ampak ves čas je pa tud ne more jest zvezdici ne razumem, ko praviš, da včasih preskočiš kosilo.. če js ne bi redno jedla, bi bla brez mleka, kako pa tebi to rata?? no meni pa določeni ljudje težijo glede dude, da ga ne rabimo navadit pa take.. ja kaj naj zdj, men se ne zdi napačna oz. je super, ko gremo spat. k je to res težko, ko se odvaja od nje? moram pa vsa pohvalit, ko ste se menile glede piknikov za krst-super ideja in že intenzivno razmišlam, kje bi lahko to izvedel nekje poleti... sj mamo zidanico ampak ne mormo bit zmeri tam... res da bi ga tam lahko podojila ampak vseeno bi rada bil kje drugje na prostem lunka1 res lušna deklica, kaj če bi prišla mojemu Aleksu družbo delat? bosta skupaj kravice pasla kaže da bo lep dan, spet bomo zunaj