lunka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: NM IZVIRNO SPOROČILO: lunka1 Drugače pa je bila naša noč bolj tako-tako.. Mala je kar plesala po postelji, se plazila, obračala... Saj ni panike, itak ko pogruntajo kaj vse znajo in lahko delajo, potem jih nič ne ustavi... Ampak mene skrbi, da se ne bi z rjuhico, s katero je pokrita, kaj preveč okoli glavice zamotala... Kako jih ve daste spat? Tiste, katerih otročki se že veselo obračajo in plazijo po posteljici? A jih kaj s kakšnimi povšterčki obložite? Je prvič jedla že ob 23h, potem pa ob 3h in prejle ob 8h. Zdaj pa veselo čeblja z atijem v posteljici Verjetno mu razlaga o nočnem potepanju na drugo stran postelje Da ni kakšna luna? Nika je zdaj na dopustu začela z obrati tudi ponoči. Tud na trebuhu zaspi. A ve pustite ponoči, da mulčki zaspijo tud na trebuhu? Me je pa strah, ker mam samo polovično oblogo za posteljco, pa ne vem, al bom mogla nabavt še za drugo polovico. Nika ma ninico tud mal večjo in si nič ne zavije okol. V ponedeljek bo polna Moja ne zaspi na trebuhu... Bo kakšnih deset minut še uživala, potem pa se bo ali obrnila ali pa začela tečkat... Če bi zaspala na trebuhu, bi jo pa pustila. Že ko je bila manjša je spala na trebuhu ful rada, ko pa je začela pasti kravice, pa nič več... Jaz imam dve oblogi, od dveh različnih posteljnin, je pač bolj šekasto, Julii je še bolj všeč. Ker ko sem prvo namontirala, ni bilo minuto je že nogico ven molila... Je ni za pustit, da si je ne polomi, jaz bi na tvojem mestu še eno nabavila. Kaj so to ninice? Vse nekaj pišete o njih, meni se pa sanja ne, kaj so ?
|