Jassika
|
nosečka24 ker modelček, take vaš Nejko, pravi frajer . Ko boš najdla idejo kako izpeljat poroko v takem obsegu čim ceneje, jo prosim deli z menoj, ker imava tudi midva najožje družine 150 ljudi in bolj malo cekinčkov in tudi iščeva način kako pridit do poroke, ne da bi zato jemala kredit (pa ga itak zej ne moreva ker sva zapufana še za stanovanje in avto ). lunka1 čestitke uživaj maximalno in predvsem veliko sreče na skupni poti. branka čestitke mali princeski, si jo bomo ogledali, upam da pripopaš link gor . In pa še, da jaz tudi malo pojamram , pišuka naš cvergelj se od začetka uvajanja GH najprej redno ponoči zbuja 1-2x . Sem bila prepričana, da je zato, ker svo ga vsak vikend k staršem od vozila na dolenjsko in sva mu ritem zmešala, potem sem krivila vročino..... No, na koncu nič od tega, pa se še kar zbuja. Pa tako lepo je 3 mesece že spal celo noč Upam, da se čim prej odpravi tole amnezijo in se spomni kako je bilo nekoč . Drugače pa sem imela danes servis pri svoji G in ko je debata nanesla na to, da bova z kmalu začela delat na novem , je rekla da naj kar eno leto počakava, medtem pa naj se znebim vseh odvečnih kil, ki so ostale, da ne bo potem v 2 joj . no, me je kar malo zamorilo, čeprav vem da ima prav. Pa P.S. najini starši imajo vsi rjave oči, jaz tudi, moj zeleno-sive, pa sinje modre.... le kje jih je najdu?
|