Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Pleničke za nedonošenčke lahko dobiš v trgovini pri bolnišnici. Trgovina je tam ko iz Ljubljanske ulice zaviješ h glavnemu vhodu v bolnišnico,na levo so bloki in tam odspodaj je tudi trgovina. V njej dobiš tudi še kakšne druge stvari za dojenčke-npr.stekleničke dude,kozmetiko itd. Mislim da je prva v vrsti trgovin.
Moja je bila nedonošenček. Ko sva prišle domov je imela 1800g in sem ji lepo kupovala DM-new born in so ji prav fletno pasale.
Pol pa jaz očitno res ne znam povit naše puže. Ker sploh ni nedonošenček. :) Ima 2330 g sedaj, ampak res ji plenička sega zadaj do pazduhe in spredaj do pazduhe. :) Pa ima 46 cm.
Moja je bila nedonošenček. Ko sva prišle domov je imela 1800g in sem ji lepo kupovala DM-new born in so ji prav fletno pasale.
Pol pa jaz očitno res ne znam povit naše puže. Ker sploh ni nedonošenček. :) Ima 2330 g sedaj, ampak res ji plenička sega zadaj do pazduhe in spredaj do pazduhe. :) Pa ima 46 cm.
Naša je imela 47 cm,ko sva prišle domov. Sam mal zavihaj dol,če ima pa mal po hrbtu,pa ni nič narobe. ne vem,jst sploh nisem komplicirala in te DM sem uporabljala do njenih 3 kg,pol pa smo naredili doktorat iz plenic.
zvesta naša je bila enake velikosti pa sem uporabila Pampers 1, je pa res da sem pol malo sprednji del pleničke dol prepognila. Ker drugače ji je bilo tudi preveliko.
Zvesta, jaz sem na začetku imela mullerjeve 2-5kg, nato 1 pamper, ker sva imeli težave s popkom, sem ji kar za dober cm jih zavihala nazaj, to sem počela več kot 1m in potem ko bi lahko normalno oblekla pleničke sploh nisem znala, mi je bilo ful čudno, če ti ne spiščajo, jih samo nazaj zavihej pa bo, jih nič ne žuli
Ja, saj itaq nimam druge, kot da zaviham dol sedaj. Ampak ko se polula, potem gre na vrhu vse čez, ker je tisti del zavihan. Mah, jutri bomo nabavili nulo, pol bo pa mir, dok rita ne zrase v Pampers 1.
JA tudi to se nam je dogajalo, da je zadaj vn teklo, pol sem pa ful zategnila, no ne tako zelo, ampak kar ježka čez ježka, včasih je uspelo, včasih ne, no še sedaj en uspe vedno
Naš je imel 1600g velik je bil 42cm ko smo prišli domov, pa sem mu od začetka dajala najmanše pamperske iz milerja. Pa saj so mu bile malo velike, ampak so se meni tiste v P zdele še večje .
punce živjo - če slučajno katera potrebuje male pleničke, jih jaz prodam. Ostali so mi še trije originalno zapakirani paketki od pampersa - micro new baby od 1- do 2.5 kg - so iz Italije. Pri nas jih ne potrebujemo več.lp - lahko mi pišete tudi zs