|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Štrudelj
4.3.2010 10:59:55   
ribica.
POzdravljene!

Na zalogi imam nekaj vlečenega testa, kupljenega. Naredila bom šturudelj s skuto in jabolki. Zanima me, če je katera že naredila tako da je kar nalagala plasti, brez da bi zvijala. Se pravi testo in nadev, nato spet testo in nadev.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Štrudelj
4.3.2010 11:11:55   
pety78
Ja, moja tašča vedno tako naredi. Pa sploh ne bi vedela, če mi ne bi povedala.

< Sporočilo je popravil pety78 -- 4.3.2010 11:12:10 >


_____________________________



(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Štrudelj
4.3.2010 11:37:28   
ribica.
pa se ne razleti ko režeš?

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Štrudelj
4.3.2010 11:50:46   
pety78
Ne. 

_____________________________



(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Štrudelj
4.3.2010 22:09:04   
ribica.
štrudelj je bil slasten!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Štrudelj
10.3.2010 7:26:30   
pupika
Tudi jaz vedno tako delam, da samo nalagam plasti, pa se sploh ne opazi, da ni zavit.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Štrudelj
17.3.2010 8:54:32   
Čebel@
a lahko prosim za čist podroben opis/recept za štrudeljuser posted image

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
6 osnovnih napotkov za hranjenje z žličko
Za lažji začetek hranjenja z žličko smo vam pripravili nekaj osnovnih, praktičnih napotkov za uvajanje.




Katero ime
Skepsa7

Katero ime vam je bolj všeč?

Enja (49%)

Elina (51%)


Število vseh glasov: 242

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!