Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

- ene že, druge pa še
. Jaz sem enkrat na tem, da bom delala test to soboto, potem me spet useka, da bom počakala dokler ne pride
oz. do petka naslednji teden in sploh ne morem iz tega, da nebi mislila na to al sem al nisem. Že sama sebe tolk poslušam, da slišim kolk se mi celice delijo
No ja, pa spremljam vsako, ko kaj na novo napiše na forum in komaj čakam kakšne nove rozike.
delala test). Pa znaki takrat? Vse mesece prej, ko ni blo nič, sem imela vse po seznamu
moj, pa bi me itak kar na krvnega že jutri zjutraj peljal...
kako pa kaže pri tebi? Danes je najin dan
Pa me neki časa špika na levi, pa mal na desni, pa pol spet nič, pa mal napet trebuh, tko kot pred slavnostnim prihodom tečke... Pa pol spet nič. Za znoret, bom še siva ratala ta mesec...
še ni. In imam zelo dober občutek, da je sploh ne bo. Sicer še malo vraževerno zavračam znakce. Bomo počakali do jutri.
Upam, da se pri tebi napoveduje kaj boljšega
L. Se mi pa zdi, da se je zadeva pri meni "uredila"... Izcedka je vedno več. Sicer res samo svetlo rjav, ampak je obarvan. Sr****! GRRR! Jezna!
, ki še čakate.