maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Jutro! Vidim, da je bilo včeraj pestro v Emporiumu. Maja a potem se M ni zabavala, al ji je bilo vseeno všeč? Več denarja ma folk več misli, da si lahko dovoli. Me je par let nazaj na koncertu v CD Senica kar s hrbtom odrinil, da je lahko šla njegova Katarinca mimo. Mi je še zdaj žal ,da mu nisem s peto stopila na prste. Tanja za danes ne vem, če mi uspe, moram v BTC nekaj iskat. Če bom prej konec, se pa slišimo. Samo upam, da se tale megla dvigne. Zabavala se je ful, sam tiste pike nogavičke jo je blo strah. KatMat... Upam, da poštimata tale kredit. Jst grem tut po kosilu mal vozičkat. Ob treh po M in v knjižnico, ob pol šestih imajo pa delavnice v vrtcu. Šivilja, škoda, nisem vedla, da se lahko tut prek interneta prijavijo otroci. Če bi, bi ti povedala, pa bi lahko He šla. Naslenjič se bom bolj pozanimala. Zdej smo sam na hitro govorili. Nisem vprašala niti, če jim dajo tut za obut, ker se mi je zdelo samoumevno, pol pa tja pridemo, pa je mogla v svojem bit. Še dobro, da se je tetica zbunila in je našla neka all starke pri Pampolini, da je bla v tistem.
|