Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Rabim samostoječi koš za košarko! 10.3.2010 15:41:47
|
|
|
|
rija
|
tajtaja: decathlon zalaegerszeg
|
|
|
RE: Rabim samostoječi koš za košarko! 10.3.2010 15:51:48
|
|
|
|
tajtaja
|
tajtaja: decathlon zalaegerszeg Že pa. Ej, zdaj pa moram resno enkrat iti na Madžarsko. Sine ma RD v petek, tak da...če bi bila gvušna, ka gej, bi se pelala (man namreč dvojčka doma na bolovanju). Majo kakšno stran, ge se da to poglednoti????
|
|
|
RE: Rabim samostoječi koš za košarko! 10.3.2010 15:53:55
|
|
|
|
tajtaja
|
Ej, Rija, san se ti že povalila, ka man pejč??? Zakon, kak segrejvle. Samo zdaj namesto vsak dan sesan vsak dan 2-3x, vsaj okolico peči, če nej drugo! Naj bou, samo ka mi je v tazadnjo fajn toplo! pogledni v album!
< Sporočilo je popravil tajtaja -- 10.3.2010 16:03:20 >
|
|
|
RE: Rabim samostoječi koš za košarko! 10.3.2010 16:25:45
|
|
|
|
rija
|
ja, majo pogledni decthlon na gugle pa daj mađarsko. ka si važna moj kamin je tudi gnes gotov....či de se po sreči, v nedelo kujrimo:) ovak pa fajn ka ste delali? lončeno? u, san šla poglednot....pajn pa toplo ges pa mojoga rajši ne poslikan....ka je še v surovi fazi tan, čez kakšen mejsec dni, kda ploščice pridejo
< Sporočilo je popravil rija -- 10.3.2010 16:27:28 >
|
|
|
RE: Rabim samostoječi koš za košarko! 10.3.2010 18:30:16
|
|
|
|
thaiss
|
mi smo ga kar v BC vzeli http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=198620
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
|
RE: Rabim samostoječi koš za košarko! 10.3.2010 21:37:31
|
|
|
|
tajtaja
|
Ja, saj prav, samo to so vse te variante za neke mini žoge, a ne???
|
|
|
RE: Rabim samostoječi koš za košarko! 10.3.2010 21:51:48
|
|
|
|
thaiss
|
nastavljiv je v več višin in gre not normalna košarkaška žoga
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Nosečnica z dojenčkom v prometu.пеперутка16Kako ste zadovoljne z ravnanjem voznikov do nosečnic pešk in žensk z vozički?Zelo zadovoljna. (
75%)

Zadovoljna. (
0%)

Niti zadovoljna niti nezadovoljna. (
0%)

Razočarana. (
25%)

Zelo razočarana. (
0%)
Število vseh glasov: 4Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!