Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: šestletni deček, ki se še doji 12.3.2010 13:50:50
|
|
|
|
norge
|
Za bruhat
|
|
|
|
|
RE: šestletni deček, ki se še doji 12.3.2010 13:54:00
|
|
|
|
novopecena
|
za bruhat alpa ne kaj se sploh ukvarjete s temu!!
|
|
|
RE: šestletni deček, ki se še doji 12.3.2010 13:55:05
|
|
|
|
čebelica01
|
no ukvarjam se glih ne , me je pa kar mal smrt preskočila , vsako tele ma svoje vesele
|
|
|
RE: šestletni deček, ki se še doji 12.3.2010 14:07:02
|
|
|
|
mojcaziga
|
Ko sem bila mala, smo imeli eno sosedo, ki je tudi svojo hčerko še dojila v 1. razredu - se pravi približno take starosti. Ko sva prišle iz šole, je šla najprej k mami pod majico Sicer popolnoma podpiram dojenja, ampak kar je nad 3 leti starosti, mi je pa lp, mojca
|
|
|
|
|
RE: šestletni deček, ki se še doji 12.3.2010 14:13:12
|
|
|
|
puncica
|
mi je vseen tak ko za lanski sneg
|
|
|
RE: šestletni deček, ki se še doji 12.3.2010 14:38:35
|
|
|
|
kristinaj
|
enkrat sem gledala oddajo, v kateri je mati pri 8 dojila hči .. fora je bila ta, da je bila hči jezna,ker ni mogla več sestati, ker je izgubila sesalni refleks in mlekec ni več tekel :=))
|
|
|
RE: šestletni deček, ki se še doji 12.3.2010 16:04:59
|
|
|
|
koala
|
Meni je sicer mimo, ampak vsak po svoje.
|
|
|
RE: šestletni deček, ki se še doji 12.3.2010 19:24:22
|
|
|
|
viroza
|
Kozlarija na kubik.
|
|
|
|
|
RE: šestletni deček, ki se še doji 12.3.2010 20:10:48
|
|
|
|
špelin@
|
Dajte ga no srat Houston, we have a problem
|
|
|
|
|
RE: šestletni deček, ki se še doji 12.3.2010 21:12:03
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
OK, ampak res - ZAKAJ hudiča berete 24ur.com??
|
|
|
RE: šestletni deček, ki se še doji 12.3.2010 21:30:04
|
|
|
|
poli*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj enkrat sem gledala oddajo, v kateri je mati pri 8 dojila hči .. fora je bila ta, da je bila hči jezna,ker ni mogla več sestati, ker je izgubila sesalni refleks in mlekec ni več tekel :=)) Jaz sem tudi gledala tole .
|
|
|
|
|
RE: šestletni deček, ki se še doji 12.3.2010 21:56:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj OK, ampak res - ZAKAJ hudiča berete 24ur.com?? Kako pa veš, da je link na 24ur.com, gor piše samo KLIK?? Ker si ti tudi šla brat
|
|
|
|
|
RE: šestletni deček, ki se še doji 12.3.2010 21:57:04
|
|
|
|
HuAnita
|
to mi uopšte za bruhat, prej to, da psi niso bili zlorabljeni..... Tisto pa draži v grlu...
|
|
|
|
|
RE: šestletni deček, ki se še doji 12.3.2010 22:02:04
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dajte ga no srat Houston, we have a problem ti pa si danes v elementu
|
|
|
RE: šestletni deček, ki se še doji 12.3.2010 22:03:00
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dajte ga no srat Houston, we have a problem ti pa si danes v elementu PMS je mimo in mi na otročje seka
|
|
|
|
|
RE: šestletni deček, ki se še doji 12.3.2010 22:06:28
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dajte ga no srat Houston, we have a problem ti pa si danes v elementu PMS je mimo in mi na otročje seka ej, moj tudi
|
|
|
RE: šestletni deček, ki se še doji 12.3.2010 22:15:58
|
|
|
|
madela
|
Me ne moti,dokler vsem vpletenim tako ustreza!
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Cista.
пеперутка16
Ste imeli med nosečnostjo veliko/e cisto/e na jajčniku in kaj se je z njo/njimi zgodilo?