Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vrtec-izračun povprečja/druž. člana 13.3.2010 15:09:08
|
|
|
|
Pat74
|
Meni ne in to je problem.
|
|
|
|
RE: Vrtec-izračun povprečja/druž. člana 13.3.2010 16:00:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Hm pomoje,da gledajo povprecje smao teh azdnjih plac.Poskusi
|
|
|
|
RE: Vrtec-izračun povprečja/druž. člana 13.3.2010 16:02:21
|
|
|
|
Pat74
|
Sem obračala in obračala pa mi nikaor ne pride, tako da sumim da nimam pravilen izračun.
|
|
|
|
RE: Vrtec-izračun povprečja/druž. člana 13.3.2010 19:34:19
|
|
|
|
lexl
|
Živjo, če si dala zadnje tri plačilne liste (leto 2009 ali 2010) potem je takole: najprej sešteješ tri bruto plače in deliš s tri, da dobiš povprečje, nato pa deliš s koeficientom 1,03, ki naj bi bil preračun plač na leto 2008. Potem pa je še odvisno od tega, kaj je bilo na dohodnini, ker se ponavadi regres tudi šteje zraven, pa če si imela še kakšne dividende ali obresti ali kaj podobnega, se tudi šteje zraven. Tako da je najbolje, da pokličeš na občino in vprašaš, kaj so ti še šteli zraven.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiZabavne igre za otroke na prostem - 13 pre...Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za zabavne igre za otro...
5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?