metuljcek321
|
Dan, bejbike! Dr. metuljčkova & možek sta imela danes izjemno burno noč - podajala sva si kljuko WC-ja - staknila sva nek virus, jaz sem imela težave gor in dol, moj le dol. Blo je pestroooo, počutim se grozljivo, 5 ur sem samo dežurala v kopalnici. Strašno, strašno, strašno. Sem na bolniški & držim pesti, da je to ena tistih enodnevnih kozlarij. Se mi je pa posvetilo in the middle of the night, da bi mi potem en še hotel uturit kaj za jest - ogabno, ogabno, ogabno, razumem Anjo, k ji ni pasalo & je šlo potem direkt vse ven. Molim Boga, da ne bo še ona staknila te smotane reči. Al pa jo že zaključuje maybe glede na to, da ni bla kaj navdušena nad hrano zadnje dni. Zdajle letim k dr. zaključit bolniško - menda se ne bom zafrknla Umpa, zadnjič pozabla komentirat tvoje sanje našega žuriranja - sem se narežala 100/uro, res. oblekice/moda - ej, thank God, da imamo različen okus, glih ta različnost nas dela lepe. populis, neboglasnica, o čem/kom kramljata? Neboglasnica, prekrasne slikce, res! pa, pa, zdravi in nasmejani bodte mamice & malčki