Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in da na ti da Klomifen (tablete za pospeševanje ovulacije). To je ponavadi prva stopnja (če je seveda fiziološko vse OK), če pa to ne rata, potem pa sledijo razni postopki, ki pa jih Metuljčica bolj pozna. Jaz dalj od Klomifena obakrat nisem prišla.
saj me je čisto na splošno zanimalo, ker res nimam pojma o teh rečeh. Aja, pa hvala k si me spomnila na emšo, brez tebe bi ziher pozabila
Zdej pa pogledat kaj se dogaja z vami, če bo cajt pa še napišem o včeraj in danes...
: a ti je pri zamrznjenčkih kaj znana ena sestra ali kaj je, Joži M.?
Kako kaj mali koderman? Enkraten je, tak cuker, da se stopiš. Pa tista s poljubčkom za mami - direcioni za v okvir! Lahko že počasi začneš zbirat slikce s poljubi - tista vajina pod Eifflovim stolpom, zdaj tale - kulsko.
.
in sicer, zakaj? Ker me je Aleksander nekajkrat zgrabil za nos - ima ornk prijem! - in mahal z mojo glavo. Danes čez dan sem se čudila, od kje neki me to boli, nakar mi potegne ... jaooo mulček, kaj vse me še ne čaka pri njemu
držim pesti zate, da vama tokrat spet uspe!