|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kdaj bo zasedal konzilij
26.8.2010 16:43:41   
andreja83
zdravo Mina in vse ostale

Ekola danes je oddal kri tudi moj, zvedla pa sm da dobim domov papirje 2 x. Prvič da sma na čakalni listi, drugič pa da kdaj pridema na vrsto.
Glede napotnice pa jst nimam nobene, to pride vse zraven pošte, vsaj tak je dans rekla sestra.
No pa saj jst mam kr potrplenje glede čakanja, sploh ni panike.



(odgovor članu Mina83)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: kdaj bo zasedal konzilij
27.8.2010 13:56:21   
Mina83
Aha, potem je pa v MB drugače, ker jaz že imam napotnico, samo odločbo konzilija čakam, v kateri je tudi telefonska na katero se potem naročiš. Upam, da ne boš predolgo čakala in prav tako upam zase. Lp

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: kdaj bo zasedal konzilij
28.8.2010 13:06:32   
frula
Živjo punce!
Jaz sem bila pri ginekologinji v Leonišču 1. julija in takrat mi je rekla da grejo moji papirji na konzilij. Ker sem bila malo v dvomih glede tega kaj naj storim z izvidom pap, ki mi ga je osebna ginekologinja dala v roke, sem ga sama odnesla pred cca 14 dni v Leonišče in vprašala kako kaj zadeve stojijo. Sestra se je pozanimala in je rekla, da so moji papirji že na kupu za obravnavo in da bom pošto dobila domov med 15. in 20. septembrom. Tako da verjetno imajo podobno "usodo" tudi vaši papirji!
Želim vam (in sebi tudi seveda user posted image ) čimmanj negativnih misli!
F.

_____________________________

Potovanje, dolgo tisoče kilometrov, se začne z enim samim korakom (kitajski pregovor)

(odgovor članu Mina83)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: kdaj bo zasedal konzilij
28.8.2010 19:46:15   
Mina83
Živijo frula. Praviš, da si osebno odnesla Pap izvid v Leonišče. Meni je sestra rekla naj ga imam s sabo hkrati z napotnico takrat, ko bom šla v postopek. A so tebo rekli, da ga moraš sama prej prinesti? Najbolje, da v ponedeljek pokličem in vprašam. Pa še nekaj; ti je ginekologinja dala prav izvid PAP? Ker meni je ginekolog napisel le obvestilo zdravnika, da je pač moj izvid BP (v redu). Kam točno si pa nesla izvid?

Tudi jaz sem klicala gor ta teden, da se malo pozanimam, pa so mi podobno kot tebi rekli, da bom pošto prejela nekje do 12.9., seveda, če bo konzilij sploh zasedal v naslednjem tednu.

LP

(odgovor članu frula)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: kdaj bo zasedal konzilij
29.8.2010 9:03:49   
frula
Živijo Mina!
Meni ni noben ničesar rekel glede izvidov za PAP, na forumih pa sem brala, da so nekaterim rekli, naj jih imajo s sabo pri posvetovanju (tako kot tebi), nekaterim pa naj jih prinesejo na Leonišče. Ker sem bila malo zmedena sem se kar zapeljala do Leonišča in jim v sprejemni pisarni dala papir. Ampak mogoče bi bilo bolje, da bi jih prinesla kar sama prvič, ko prideš tja, še posebno če so ti rekli tako. To govorim zato, ker ko sem sestri pomolila papir, ni vedla kaj bi z njim. Je rekla, da ga mora videti moj ginekolog in da ga ona ne sme dati v mapo. Ko sem ji rekla, da jaz verjetno moje ginekologinje nekaj časa ne bom več videla, ker od zdaj naprej postopke vodijo drugi, pa je odnesla zadevo v neko drugo sobo, kjer vodijo postopke ivf - tam je našla mojo mapo in izvedela, kdaj bom dobila pošto. Drugače pa je meni dala ginekologinja fotokopijo izvida pap in na njem ni pisalo drugega kot ena kratica (mislim da A1) in to naj bi bilo ok. Pomojem vedo kaj delajo, samo malo bolj jim moramo zaupati. Je pa problem (posebno v Ljubljani), ker si ne vzamejo časa za komunikacijo s pacienti in nas pustijo, da same razmišljamo o vseh zadevah in si delamo skrbi.
F.

_____________________________

Potovanje, dolgo tisoče kilometrov, se začne z enim samim korakom (kitajski pregovor)

(odgovor članu Mina83)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: kdaj bo zasedal konzilij
29.8.2010 10:12:00   
Mina83
Ja, meni je napisal A neg. in datum kdaj je bilo opravljeno. Po moje je to o.k., saj morajo vedeti kaj delajo. Ne vzamejo si časa za komunikacijo, ker to njim ni pomembno, oni pač delajo svoj posel. Zakaj bi se ubadali z razlagami. Čeprav jaz nisem imela zdaj v Lj še nobene slabe izkušnje, tudi dosti stvari, kar sem jih vprašala, sem izvedela in so bili kar prijazni. 

(odgovor članu frula)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: kdaj bo zasedal konzilij
6.9.2010 18:44:23   
trmica
Ali katera ve, kdaj bo konzilij GK zasedal septembra?

(odgovor članu Mina83)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: kdaj bo zasedal konzilij
6.9.2010 20:46:22   
Mina83
Zasedal je 31.8., ker sem jaz pošto dobila, drugače pa kolikor jaz vem zaseda 1x mesečno, kdaj točno pa ne vem, čeprav možno tudi da ob koncu meseca, ker zasedal je konec maja, pa sedaj konec avgusta... Najbolje pa da kar pokličeš gor, mogoč ti bodo znali točno povedati.

(odgovor članu trmica)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: kdaj bo zasedal konzilij
15.9.2010 14:30:06   
napalmica
Jaz tudi čakam pošto s konzilija, na zadnjem pregledu, ko so nama potrdili diagnozo, sva bila 12.7. in takrat so rekli, da gredo papirji naprej. A to potem pomeni, da naju še niso obravnavali, če si ti Mina dobila že dobila pošto, jaz pa še nič.
Ker tole čakanje ubija user posted image

(odgovor članu Mina83)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: kdaj bo zasedal konzilij
15.9.2010 22:14:15   
trmica
Jaz sem v eni drugi temi zasledila, da naj bi konzilij zasedal ta teden user posted image
Ne vem ..., se vleče tole čakanje pošte user posted image

(odgovor članu napalmica)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: kdaj bo zasedal konzilij
16.9.2010 9:17:35   
Mina83
Napalmica, ja zgleda, da vajini še niso šli naprej

Meni je ginekologinja že 11. maja (ko sem bila pri njej) rekla, da bo dala papirje naprej na konzilij, sestra pa je omenila, da bo konzilij konec maja, in da potem v juniju že dobim papirje. A ni bilo tako, čeprav so nekatere naše soborke, ki so tudi bile maja pri ginekologu, dobile pošto konec junija. Jaz sem seveda klicala v LJ, da povprašam kako je z zadevo, in so mi rekli, da pač papirji niso šli naprej, in da bodo šli konec avgusta. In tako je tudi bilo. Ne vem kakšne kriterije imajo, katera ima prednost. Ampak očitno jih imajo.

No, jaz sem preživela brezskrbno poletje, v zač. septembra dobila papirje, se naročila in nato v pričakovanju M je test pokazaluser posted image  user posted image !!! Kar nisem mogla verjeti. Sicer je še čisto na začetku, tako da se na pregledu utrip srčka ni zaznal, ampak jaz upam, da bo v redu. 

Tako da punce veliko sreče in s pokončno glavo naprej!

(odgovor članu napalmica)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: kdaj bo zasedal konzilij
16.9.2010 21:42:14   
napalmica
Mina bravvvoooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!! Carica si!!!
Jaz tud na to čakam user posted image user posted image user posted image
Kje sta pa imela problem, pri tebi ali pri njemu, če smem vprašat? Sori, mogoče sem preveč radovedna ali pa si to že kje napisala, samo do sedaj nisem prav dosti spremljala te teme user posted image
Pri nama greva v postopek zaradi slabih spermiogramov, čeprav tud jaz nisem "nedolžna", mam visok PRL in se zdravim že 10 let.


_____________________________

I asked god for a flower, he gave me a garden, I asked god for a tree, he gave me a forest, I asked god for an angel, he gave me you !

(odgovor članu Mina83)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: kdaj bo zasedal konzilij
19.9.2010 21:25:38   
andreja83
Vse čestitke mina; user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jst še vedno čakam na papirje da vidim če sm že na čakalni listi, upam da jih dobim kr hitro, če ne bom pač poklicala.
To čakanje se vleče dlje kot pa trajajo sami dnevi!!!
Upam da te smem vprašat, če si naravno zanosla? Kaj pa je bil vajin razlog da ni šlo sprva?
Pr men so ti policistični jajčniki, pri stimulaciji pa preveč močna reakcija na gonal, kljub mali dozi. Sm imela kar 15 foliklov, kar pa je bilo preveč za inseminacijo. Zato se doktor odločil za zunajtelesno.

Me pa zanima če še katera hodi v mb kot jst?

(odgovor članu Mina83)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: kdaj bo zasedal konzilij
20.9.2010 8:45:09   
Mina83
Živijo!

Pri nama je bil problem, da imam PCO, partner pa je imel malo slabši spermiogram. Drugih preprek nisva imela. Doktor je rekel, da sicer lahko imava otroka, ampak da bi verjetno kar trajalo nekaj časa. Ker v 2 letih nisem zanoslia, so me predlagali za IVF. Dobila sem že vse papirje, samo M sem čakala, da bi lahko dobila zdravila. No, ko pa sem prišla iz dopusta, so me začele boleti prsi, M je seveda izostajala (čeprav se zaradi tega nisem veliko sekirala, ker mi ciklus vedno niha med 30 in 35 dni), dobila sem neizmeren apetit in slabo mi je postajalo vsak dan bolj. Naposled sem le naredila test (no 3 teste) in kar nisem mogla verjeti. da je uspelo. No, čeprav sem malo v skrbeh, ker na 1. pregledu ni bilo zaznatiuser posted image , ampak gravi G, da je očitno še prezgodaj. Upam, da bo naslednjič vse tako kot mora biti.

Punce, držim pesti za vas!

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: kdaj bo zasedal konzilij
22.9.2010 22:32:39   
andreja83
Hvala Mina za želje, tud jst upam da bi nam vsem čimprej ratalo da vidimo  user posted image  al user posted image .

No pol pa mam jst skoraj podobn primer. Jst mam tud zelo izrazit pco, sam da jst ne dobim svoje M, razn če jem dabroston. Tk da bo verjetno kr kriza.
Eh pa sej bo ratalo, enkrat že sam upam da ne bo vse preveč dolgo trajalo.


(odgovor članu Mina83)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: kdaj bo zasedal konzilij
23.9.2010 7:50:48   
ninocka26
Andreja jaz sem tudi v MB in čakam pošto s konzilija. No jaz sem včeraj kar klicala in mi je povedala, da so trenutno na konziliju tiste z junija, ter, da bo laboratorij zaprt zaradi prenove od januarja do marca naslednje leto. Očitno se bomo še kar načakali.user posted image

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: kdaj bo zasedal konzilij
23.9.2010 8:51:52   
Mina83
Andreja83, jaz sem leta 2008 izvedela, da imam PCO, ko sem dobila hudo vnetje jajčnikov in so mi vse živo pregledovali. Od takrat sem imela grozno neredne M oziroma je po 2 meseca nisem dobila. No, letos se je pa stanje izboljšalo, tako da jo imam vsak mesec, le ciklus je malo daljši.

Upam, da se bodo stvari uredile tako kot se morajo, da bo vse o.k.  Lp

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: kdaj bo zasedal konzilij
23.9.2010 21:06:06   
andreja83
Ojej ninocka,
to pa niso dobre novice. No sej men je zdravnik neki prejšnji mesec omenil da mogoče letos ne bova na vrsti, ker morajo malo zmanjšati zaradi prenove kot si rekla.
Sam jst sem imela vseen malo upanja. No pa bomo spet čakali. Kk dolgo pa že čakaš na papirje?
Jst od prejšnjega meseca, torej 1 mesec.

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: kdaj bo zasedal konzilij
24.9.2010 8:02:31   
ninocka26
Prvič sva bila tam maja in takrat tudi opravila vse preiskave. Nato sva dobila pošto, da ko dobijo vse izvide greva na konzilij. Avgusta sva imela pa branje izvidov in nama dr. pove, da greva šele sedaj na konzilij. Tako, da v bistvu, tudi midva čakava na papirje cca. 1 mesec. Sem se pa sprijaznila, da bomo šli v postopek šele naslednje leto. Bova očitno šle istočasno v postopek.

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: kdaj bo zasedal konzilij
27.9.2010 18:26:43   
mala06
Živijo! Še ena, ki čaka papirje iz Mb. Jaz sem danes klicala in mi je sestra Marija rekla, da so pošto odposlali in jo lahko pričakujem v teh dneh. Tudi midva sva imela prvi posvet v maju in v avgustu branje izvidov in takrat so izvidi bili dani na konzilij. Več mi ni znala povedati, ravno zaradi prenove laboratorija. Mogoče nam še uspe v tem letu priti na vrsto. Pustimo se presenetit!user posted image

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: kdaj bo zasedal konzilij
27.9.2010 20:07:16   
trmica
Če katero zanima ... konzilij GK bo zasedal v začetku oktobra. user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: kdaj bo zasedal konzilij
28.9.2010 9:08:39   
mala06
user posted image Jaz sem danes dobila pošto iz Mb, da sem bila 22.9. dana na čakalno listo. Sedaj pa spet to čakanje. Pa saj bo!

(odgovor članu trmica)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: kdaj bo zasedal konzilij
30.9.2010 21:24:37   
andreja83
Midva sva tudi dobila papirje 28.9, da sva bla dana na čakalno listo 22.9. Zdej pa tud midva čakava kdaj dobima naprej, sam sva se že skoraj sprijaznila da letos ne bo kaj.
No vsaj upanje nam ostane.
Torej bova verjetno skupaj v postopku mala06.

No se še oglasim kaj če zvem kaj novega

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: kdaj bo zasedal konzilij
1.10.2010 10:36:07   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83

Midva sva tudi dobila papirje 28.9, da sva bla dana na čakalno listo 22.9. Zdej pa tud midva čakava kdaj dobima naprej, sam sva se že skoraj sprijaznila da letos ne bo kaj.
No vsaj upanje nam ostane.
Torej bova verjetno skupaj v postopku mala06.

No se še oglasim kaj če zvem kaj novega


Meni so punce rekle, da se nekje 100 dni čaka, ampak so vse prej šle v postopek tak da upanje še ostaja in očitno bova res skupaj v postopku.

Bom tudi jaz javila, če bo kaj novega.

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: kdaj bo zasedal konzilij
1.10.2010 20:47:02   
andreja83
eh ma sej bo.

In katerega zdravnika oziroma zdravnico imaš mala06?

Jst mam prof. Vlaisavljeviča

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 lastnosti odličnega partnerstva
Preverite, ali ima vajino partnerstvo teh sedem ključnih lastnosti, ki vama bodo pomagale, da bo vajina sreča v dvoje tr...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?