|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: osamljena
8.4.2010 10:24:53   
*jesen*
Kaj je to grozno... Pri nama se je zgodilo obratno. Ne vem zakaj. Tako rada sem ga imela... Tako zelo zelo. Dolgo sva skupaj. Zdaj pa ne čutim ničesar več. NIČ. Sploh ne vem kaj naj naredimuser posted image On se trudi, pri meni pa se ne premakne. Grozno. Tako težko mi je it stran ker vem da si želi ostat z mano, vse bi naredil. Jaz pa ne čutim ničesar. V nekaj letih mi je postal samo prijateljuser posted image Večeri so muke, ni iskrice, ni življenja... Mrtvilouser posted image  

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: osamljena
8.4.2010 10:31:04   
PeggyBundy
IZVIRNO SPOROČILO: *jesen*

Večeri so muke, ni iskrice, ni življenja... Mrtvilouser posted image  


Nimaš kabelske?

(odgovor članu *jesen*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: osamljena
8.4.2010 12:15:23   
sanelaa
IZVIRNO SPOROČILO: PeggyBundy

IZVIRNO SPOROČILO: *jesen*

Večeri so muke, ni iskrice, ni življenja... Mrtvilouser posted image  


Nimaš kabelske?


user posted image

(odgovor članu PeggyBundy)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: osamljena
8.4.2010 14:21:20   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa

IZVIRNO SPOROČILO: PeggyBundy

IZVIRNO SPOROČILO: *jesen*

Večeri so muke, ni iskrice, ni življenja... Mrtvilouser posted image  


Nimaš kabelske?


user posted image



Od Peggy Bundy itak ne moreš kaj več pričakovat! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: osamljena
14.4.2010 9:24:29   
zvezdan
No pa da se še jaz malo razpišem. Moje mnenje je, da za ljubezen ne moreš prositi. Je pa res, da so stvari kompleksne in jih je treba gledati široko. Me ne poznamo ozadja tvoje zgodbe metaa in vsak je lahko za drugega pameten. Mislim celo, da je to da ti je rekel da te nima več rad bolj iztrgano iz konteksta. Ne vem morda se motim. Če je kaj resnice v tvojih besedah metaa potem tam nimaš kaj iskati. Vem da je hudo oditi in vsak rabi svoj čas. Jaz sem bila v grozni vezi in partnerja niti nisem ljubila pa sem vseeno rabila tri leta da sem spokala od njega stran. Tako, da te razumem sploh če je vmes ljubezen in otroci, da ne moreš od njega.

Samo ti metaa poznaš svojega partnerja in samo ti veš ali so te besede resnične ali samo krik po neki spremembi, ki je lahko tudi v tebi. To govorim iz lastnih izkušenj, ker je tudi moj partner težaven. Celo več, moj partner se je celo dobival še z bivšo kakšen mesec nazaj in ji pisal smse da jo ljubi. Midva pa živiva skupaj že skoraj leto in sva vmes izgubila tudi otroka. Tako da mi je vse skupaj še toliko bolj grozno. Ampak jaz si probam predstavljati kaj se njemu dogaja v glavi in zakaj je to počel. Vem da me ljubi in da je imel njo le za neko varnostno mrežo ali nekaj takega. Hočem reči, da pridejo težave in rešujemo jih kakor najbolje vemo in znamo. Vsak je tudi pripravljen nositi različno težko breme. Jaz sem vedela, da imam le dve možnosti: ga zapustiti ali pa mu tega kar vem nikoli omeniti. Odločila sem se za drugo. To je bila pač moja odločitev s katero bom probala živeti. Vse je v odločitvi kako bi rada živela.

V stvari sami bi rada rekla, da probaj pogledati široko na zadevo. Tako kot sem jaz. Kupovala in renovirala sva stanovanje, sedaj sva brez denarja, vmes sva izgubila otročka (spontani splav), skupaj sva se preselila, kar je bilo za mojega partnerja nedvomno šok, saj je bil do 30 leta sam svoj mojster user posted image (o.p. z nikomer ni prej živel).

To vse so težke stvari, ki ti zamajejo tla pod nogami in si sam v sebi zmeden, kar posledično pripelje do neumnih besed in dejanj. Ne vem mateaa kaj ti naj še napišem, probaj pogledati na zadevo široko in nato sprejeti odločitev.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: osamljena
14.4.2010 13:17:27   
zenica
Tudi jaz bi ti svetovala, da začneš delati na sebi. Kaj rada počneš? Imaš kakšne hobije? Si si v mladosti želela česa početi pa nikoli nisi zbrala poguma, denarja, časa za to? Imaš kakšne prijateljice s katerimi lahko greš na kakšno kavo, dobro predstavo ali kino? Si s katero izgubila stike pa si želiš jih ponovno vzpostaviti?
Kot je že ena pred mano predlagala-frizura, pedikura, manikura, kozmetičarka, nekaj novih oblačil je mogoče lahko začetek tvojega novega življenja. Poskusi, po mojih izkušnjah to zelo vpliva na samozavest in na neko novo zavedanje sebe.
Morda lahko poskusiš tudi kakšno preprosto a izredno učinkovito obliko dela na sebi (npr. umetnost življenja), da si ponovno pridobiš zaupanje v sebe in v svojo prihodnost in pozitiven pogled na življenje.
Zagotovo te čakajo čudovite stvari, samo prve korakce je potrebno narediti, potem je vse lažje user posted image


(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: osamljena
15.4.2010 12:01:42   
pridna_janja
Jaz ko sem bla še z bivšim sem vedno slabe volje bla mi je skos očital pa ljubosumen bil,zdaj ko sem samska sem vsak dan vesela ker me noben ne j...... hodim v šolo,hodim na sprehode tak da raje sem samska ko pa da dobim takega kot je bil on.Tak da mi nikol dolg čas nikol se ne počutim osamljena ker vedno nekaj se dogaja 

_____________________________

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu zenica)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: osamljena
15.4.2010 12:24:32   
Kliki
Kaj so ti punce napisale nisem brala. Te pa po eni strani zelo dobro zastopim. Moj oče je zapustil mami ko je bilo meni 15let. Še danes se sprašujem zakaj ni reševal zakona lahko bi se potrudil vsaj za svoje tri otroke pa se ni. Sprva nam je bilo težko mami je iz dneva v dan jokala in skupaj sva premagali tudi to da ga ni več. Moram pa poudariti da mi je bilo z manico dokler se nisem selila na svoje zelo zelo lepo.
S tem sem ti hotela povedati da te razumem da ti je hudo ampak v prvi vrsti se posveti sebi in otrokom, ker če se je on tako odločil najbrž svojega mnenja ne bo spremenil.

Če pa si želiš pogovora pa sem ti na voljo tudi na zs sporočilih. 

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: osamljena
15.4.2010 14:34:57   
pridna_janja
reševal zakona
glede tega poznam eno osebo na tak način pač je ostala da rešuje zakona in trpela celo zivljenje in se je navezala na njen sin in ona na njega da je katastrofa user posted image

_____________________________

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: osamljena
18.4.2010 14:32:32   
jeny
user posted image sploh ne vem kaj naj komentiram,da te zelooo dobro razumem in preklet vem kaj prestajaš,ker imam tudi jaz velike zakonske težave,le da je ta drug sonček šele na poti,prvi pa bo šel jeseni v šolo!Noseča sem,sama,zeloo žalostna in z jokom si krajšam vsak dan ki žal nikamor ne pelje..a trpljenje je očitno moje življenje. Mož pa živi kot srečen priček,nisem ga še videla spustit solze!
A želim si da bi imela srečno družino v kateri bi bili vsi zdravi in srečni vse ostalo bi že prišlo,pa ni tako..pa ne vem kako naprej!!

Upam,da si rešila te mučne težave,ti iz srca privoščim user posted image


_____________________________

Jeny

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: osamljena
18.4.2010 16:18:05   
Taddy78
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Joj, metaa, to mora biti res hudo. Ampak a veš, ti ne ljubiš njega. Ti ljubiš spomine na čese, ko sta se imela lepo. Ti ne ljubiš njega. LJubiš misel, kako bi bilo, če bi bilo. Ne ljubiš njega. Ljubiš iluzijo. Oklepaš se je, ker te je strah negotove prihodnosti. On te ne ljubi. Ne daje ti nič. Slej ko prej nehaš imeti rad nekoga, ki ti nič ne nudi. Eni rabijo dlje časa, drugi manj, ampak čisto vsakega slej ko prej mine. Zato je čisto vseeno, če realno pogledaš na stvari, ter se začneš namesto lepih reči kar takoj ta hip spominjati vseh tistih grdih reči, ki ti jih je storil. Zavestno se spomni vseh grdobij, tega da te ne mara, tega da ne želi biti s tabo, tega da se mu samo smiliš, da je ena navadna rit, ker je še kar s tabo, da je še večja rit, ker je s tabo samo zato, da si ne bi kaj naredila. Tak človek je strahopetec. In nezanesljiv. In ne ceni ljubezni ne tvojih uslug, še tega ne ceni, da si mama njegovim otrokom, ne pomeniš mu nič preveč, vsekakor ne toliko, da bi želel biti s tabo. A bi resnično rada živela z nekom, ki te ne cnei, ne spoštuje in ne ljubi dovolj?

Metaa, začni obračati list v tvoji knjigi življenja. Začni zavestno razmišljati, kaj si v življenju želiš, kaj bi rada dosegla, kako živela in kaj ti veliko pomeni. Lahko dobiš nekoga, ki te ima dovolj rad in te ceni in ti bo fajn z njim in te bo ljubil kot ljubiš ti njega. Prva stvar, ki jo moraš storiti je pa ta, da sprejmeš, da je tako kot je. Ljubezni se ne da izsilit, ne da se je kupit, ni variante. Če je je, če je ni, je ni. Sprejet moraš to. In iti dalje. Zaradi sebe. Ne zaradi otrok, zaradi sebe.


Najprej bi se podpisala kar pod Ginin post, edino z zadnjim delom se ne bi preveč strinjala, saj sem mnenja, da si otroci zaslužijo prisebno mamo in da bi se mogla spravit k sebi v prvi vrsti ravno zaradi njih.

metaa sicer v tvoji zgodbi marsikaj manjka, saj še nisem slišala za srečno družino, kjer se naenkrat čez noč partner spomni, da žene nima več rad. Verjetno to že dolgo veš, pa si se slepila, tako kot se slepiš sedaj in skušaš rešiti nekaj, kar se rešiti ne da. Tudi zavoljo otrok ne,žal.
To, da ga je strah, da si boš kaj naredila...vprašanje s čem vse si mu že kdaj grozila da si boš naredila, tega si ni mogel kar tako zmislit in če z odhodom odlaša ravno zaradi tega - to pa je od tebe hudo hinavsko.

Verjamem da si vredu, poštena in všečna ženska, ampak očitno je ena še bolj...saj ima drugo ženska, a ne?


Drugače pa se strinjam z vsemi ki so ti odgovorile-žal je to realnost!  Glede na to, da je samo ena, ki je napisala, da se je kao vredno borit...ne delaj si utvar.


Zvezdan...zate pa skorajda nimam besed.Seveda je to tvoja odločitev, ampak kako je lahko tvoj odgovor sploh pristen?
V enem letu ti je partner naredil to kar je zame totalno nesprejemljivo. Si ne znam predstavljat kako bi bilo, če bi moj partner vsakič, ko bi se mu zamajala tla pod nogami, iskal tolažbo in ljubezen pri drugi ženski?


(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: osamljena
19.4.2010 8:42:50   
zvezdan
Zvezdan...zate pa skorajda nimam besed.Seveda je to tvoja odločitev, ampak kako je lahko tvoj odgovor sploh pristen?
V enem letu ti je partner naredil to kar je zame totalno nesprejemljivo. Si ne znam predstavljat kako bi bilo, če bi moj partner vsakič, ko bi se mu zamajala tla pod nogami, iskal tolažbo in ljubezen pri drugi ženski?


Ja vem, da je težko razumeti. Tega niti ne pričakujem. Življenje ni črno belo in veliko je stvari v ozadju zaradi katerih delujemo tako kot delujemo. Težko bi bilo razložiti celoten partnerski odnos, da bi res kompleksno in z gotovostjo lahko sprejela pravo odločitev. In vsak bi storil v dani situaciji drugače. Vendar tega kaj bi naredil ne veš dokler nisi v taki situaciji. Jaz vem, da sem mu tokrat oprostila (pozabila ne) in tudi z gotovostjo vem, da je bilo to prvič in zadnjič ko sem mu oprostila. V bistvu iz čisto enega egoističnega razloga, ker vem, da sama v tem času žalovanja po izgubi otročka ne bi mogla naprej sama. Kot prvo moram sama sebe spraviti v red glede tega in potem bomo videli. Vem, da je tudi njemu hudo in mogoče me podzavestno celo v enem delu krivi za izgubo otroka. Ne vem taka je bila moja odločitev in z njo bom živela, če bom lahko. Vedno imam še drugo možnost.

Metaa sicer kdo sem jaz, da bi sodila ampak tvoj odnos s partnerjem ima že nianse patologije. Vem da je hudo ampak ko boš pri sebi ugotovila, da ni on center tvojega zavedanja, ampak bi moral biti tvoj otrok, se bo tudi med vama spremenilo. Ali ga boš zapustila ali pa bosta zopet spoznala srečo, ki sta jo nekoč izgubila. V partnerstvu je vse stvar odločitve. Tudi zaveza "do konca življenja" je utopična, vendar kadar zdrži zdrži zaradi lastne odločitve. Ne zaradi tega ker bi bila partnerju celo življenje le ti privlačna in bi ga le ti osrečevala. Zato ker si se tako odločila. Odločitev mora biti seveda obojestranska.

Mogoče Metaa bi ti pomagala kakšna knjiga o odvisnosti od partnerskega odnosa. Kar nekaj jih je. Tudi sama se se našla v teh knjigah priznam....zato poskušam živeti drugače...ko bom zmogla in tako kot bom zmogla. Trenutno sem zavita v črnino in žalovanje in ne zmorem drugače.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: osamljena
19.4.2010 10:02:34   
Taddy78
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdan

Zvezdan...zate pa skorajda nimam besed.Seveda je to tvoja odločitev, ampak kako je lahko tvoj odgovor sploh pristen?
V enem letu ti je partner naredil to kar je zame totalno nesprejemljivo. Si ne znam predstavljat kako bi bilo, če bi moj partner vsakič, ko bi se mu zamajala tla pod nogami, iskal tolažbo in ljubezen pri drugi ženski?


Ja vem, da je težko razumeti. Tega niti ne pričakujem. Življenje ni črno belo in veliko je stvari v ozadju zaradi katerih delujemo tako kot delujemo. Težko bi bilo razložiti celoten partnerski odnos, da bi res kompleksno in z gotovostjo lahko sprejela pravo odločitev. In vsak bi storil v dani situaciji drugače. Vendar tega kaj bi naredil ne veš dokler nisi v taki situaciji. Jaz vem, da sem mu tokrat oprostila (pozabila ne) in tudi z gotovostjo vem, da je bilo to prvič in zadnjič ko sem mu oprostila. V bistvu iz čisto enega egoističnega razloga, ker vem, da sama v tem času žalovanja po izgubi otročka ne bi mogla naprej sama. Kot prvo moram sama sebe spraviti v red glede tega in potem bomo videli. Vem, da je tudi njemu hudo in mogoče me podzavestno celo v enem delu krivi za izgubo otroka. Ne vem taka je bila moja odločitev in z njo bom živela, če bom lahko. Vedno imam še drugo možnost.

Metaa sicer kdo sem jaz, da bi sodila ampak tvoj odnos s partnerjem ima že nianse patologije. Vem da je hudo ampak ko boš pri sebi ugotovila, da ni on center tvojega zavedanja, ampak bi moral biti tvoj otrok, se bo tudi med vama spremenilo. Ali ga boš zapustila ali pa bosta zopet spoznala srečo, ki sta jo nekoč izgubila. V partnerstvu je vse stvar odločitve. Tudi zaveza "do konca življenja" je utopična, vendar kadar zdrži zdrži zaradi lastne odločitve. Ne zaradi tega ker bi bila partnerju celo življenje le ti privlačna in bi ga le ti osrečevala. Zato ker si se tako odločila. Odločitev mora biti seveda obojestranska.

Mogoče Metaa bi ti pomagala kakšna knjiga o odvisnosti od partnerskega odnosa. Kar nekaj jih je. Tudi sama se se našla v teh knjigah priznam....zato poskušam živeti drugače...ko bom zmogla in tako kot bom zmogla. Trenutno sem zavita v črnino in žalovanje in ne zmorem drugače.



Odgovor na tvojo situacijo je bil samo zaradi lastnih izkušenj z bivšim. On je sicer delal še druge stvari, ampak ko 1x prevara, bo še večkrat. Te pa čist razumem ravno s tega vidika, ker sem sama potrebovala 5let, da sem ga zapustila...upam in želim ti, da bo pri vama drugače user posted image

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?