|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
6.5.2010 14:24:33   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

tanja čestitek user posted image user posted image user posted image

vse ti gre kot po maslu !!!! navodila prosim !user posted image user posted image

Kar se izpitov tiče-učila sem se...Vse ostalo mi pa ne gre-v torek sem imela zopet razgovor za službo-in spet ne bom dobilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
6.5.2010 15:51:11   
KatMat
drzimo pesti!!!!!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
6.5.2010 20:02:24   
koala.cek

user posted image user posted image a je kateri zmajček že polno na navadnem mleku ? odpiram zadnjo škatlo milomila, pa me zanima al še kakšno kupiti ? sicer že pije sojino mleko, pa riževo, tudi navadno smo že probali. pa ni težav.

mleko iz mlekomata. ali ga prekuhate za malčke ?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
6.5.2010 20:16:29   
Anonimen
kakšno popoldne se je naredilo!user posted image

in škoda, ker sem včeraj kupovala palerino... no, upam, da jo bo kdaj nosil. pohod ob žici uspel. niti ni utrujen.
se je pa danes zgodilo nadaljevanje "zgodbe" o sirotišnici, posvojitvah... smo si v knjižnici sposodili 2 risanki in 1 izmed njiju je bila tista! Spoznajte Robinsonove. jo je moj dal v dvd predvajalnik, mali veliki pa v jok! da on pa te risanke že ne bo gledal... tako da: čustvenim otrokom ogled odsvetovan.
ampak smo jo že gledali. in sem se spomnila, da je že takrat jokal, a sem ga hitro pomirila,... sicer pa, tudi ko Wall-e zapusti ščurka in gre v vesolje, je jok.
nič, bomo pa Ben10-a gledali.user posted image

mleko mu jaz že dajem. ampak ga bolj malo pije, ker še vedno pri meni cuclja.

eelyy, za spanje si spraševala. nekje sem prebrala, da tako stari otroci potrebujejo 12 ur spanja. če ga nimajo ponoči, ga nadoknadijo podnevi.
mali mali spi tam nekje 14 ur na dan (kakšnih 10-12 ur ponoči, pa kakšne 3 ure čez dan: včasih v enem kosu, včasih v 2h drugič pa lahko v 3h delih)... ampak on je bolj zaspane sorte. lenivec v prejšnjem življenju.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3904
6.5.2010 20:19:13   
Dudica1
sem v miru povečerjala...uhh paše 1krat na dan v tišini jestuser posted image

Mleko mam tud še eno škatlo za porabit potem pa bo pil navadno...v hrani ga ima itak že dolgo časa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
6.5.2010 20:19:26   
Anonimen
ja, ponoči se pa še vedno zbuja... išče joško. tam nekje 3-4x na noč. ampak ga imam kar ob sebi, ko grem spat, ker se mi ne da več vstajati...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3906
6.5.2010 20:19:41   
maja1488
Moja večna želja...da bi bil moj otrok  lenivc user posted image . Pa nism te sreče user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
6.5.2010 20:20:12   
Dudica1
Rabim nov brivnik...ima katera kaj izkušenj,ali mi katerega predlagate?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
6.5.2010 20:23:10   
PapuaNG
Mali spi, ko bi vsaj večkrat zaspal tako hitro in brez težav. Bomo videli, kako bo ponoči. Si je spet neki dlesni drgnil, ampak slini se pa nič več ne, samo včasih mu kaj dol pocedi. Zgleda so se zobki ustavili user posted image
Moj je šel delat, je spet na nočnem bioritmu user posted image No, upam, da je vsaj po tv kaj pametnega. Pa lih prejle je bil kruh spečen, moram nutelo iz kompas shopa sprobat, če je res tko dobra ko millerjeva user posted image Dela mam pa za danes dovolj.

Aja, mi moramo tut še sprobat, kako je z navadnim mlekom. Zaradi alergije. Čeprav pri nas doma nihče ne pije kravjega mleka, sva oba na sojinem. Edino zarad kakšnih jogurtov itd. bi blo fajn vedet.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
6.5.2010 20:28:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Moja večna želja...da bi bil moj otrok  lenivc user posted image . Pa nism te sreče user posted image

ja, sam ko ne spi takrat, ko bi želela, da spiuser posted image  (ponavadi zaspi v vozku, avtu, na triciklu... samo doma ne!)

Dudica, a si ju že dala spat? meni se tudi prileže pozna večerja, ko je vse tiho. ampak takrat pa še polno drugih obveznosti...

HINDI; WB_se spomnim tvojega vzdevka. upam, da se kdaj vidimo.

ko bo topleje pa ko bomo vse frej, bi bilo fajn, če bi se v Tivoliju na igrišču dobile ali pa v zooju...

drugače pa: mali mali se krega na starejšega! včasih prav dere! prav izbori si svoj prav! po drugi strani ga pa objema pa boža... imate ve kakšne podobne izkušnje?

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 3910
6.5.2010 20:33:32   
Dudica1
ktja pri nas gresta spat kmalu po 19 uri,včasih najkasneje do 20h...imam rada tisti mir zvečer ko je vse tiho,ker po 21 uri grem p že jaz spat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
6.5.2010 20:45:16   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

user posted image user posted image a je kateri zmajček že polno na navadnem mleku ? odpiram zadnjo škatlo milomila, pa me zanima al še kakšno kupiti ? sicer že pije sojino mleko, pa riževo, tudi navadno smo že probali. pa ni težav.

mleko iz mlekomata. ali ga prekuhate za malčke ?

naš mladi mož se nad navadnim mlekom zmrduje, tudi kakav ni po njegovem okusu user posted image (sprobano prejšnji teden v hotelu). mleko iz mlekomata mu samo pogrejem, ko mu pripravljam kašice.

k.tja, vidim, da prisegaš na attachment parenting user posted image mi tudi spimo skupaj, ko se zbudi ponoči za dojenje. enkrat še vstanem, več pa ne gre.

dudi, brivnik ali epilator? jaz mam epilator silkepil, ma zraven še glavo za britje. zadovoljna. ko bo crknil (star je 5 let), bom razmišljala naprej user posted image

papua, jogurte, skutke itd. mu daješ lahko prej kot navadno mleko user posted image našemu je to kar všeč, sam mora bt zmešano s svežim sadjem... izbirčnež user posted image komaj čakam domače jagode, da jih začnem mešat z jogurtom (sem jih posadila)

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 3912
6.5.2010 20:48:52   
Dudica1
Ne epilatorja,imam nizek prag bolečine user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 6.5.2010 20:49:07 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
6.5.2010 20:51:43   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

pol pa nič user posted image za brivnik pa ne vem

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
6.5.2010 21:58:15   
lake
Tale služba in pa T. popoldan me čist izmučta. Rabim dopust user posted image .

Popoldan sm bla pri zobarju, zdej me pa cela čeljust boli.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
6.5.2010 22:07:07   
KatMat
nocko

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
6.5.2010 22:15:01   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

nocko

noč

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
6.5.2010 22:31:12   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

pol pa nič user posted image za brivnik pa ne vem

Pojma nimam, imam profesionalne grelce in smolo in se gremo kozmetični salon.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
6.5.2010 22:33:37   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Tale služba in pa T. popoldan me čist izmučta. Rabim dopust user posted image .

Popoldan sm bla pri zobarju, zdej me pa cela čeljust boli.

I feel your pain!!!!! Bom mogla jaz tudi spet kaj it pogledat zobarja - nisem bla že več kot en teden.user posted image

Drugače pa preden zaprem oči - moj sinko gre jutri s svojim razredom nekam v center nastopat - na neki proslavi bojo zapeli eno romunsko pesmico (v romunščini). Če uspem izvohat kje in kdaj ga bom šla poslušat - se mi kera pridruži? Zaenkrat vem samo, da je ob 11.30.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
6.5.2010 22:35:48   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Živjo punce!
Pa se mi je izteklo 6 delovnih dni. Zdej pa do konca meseca dopustuser posted image user posted image user posted image
Zdej smo pri mojih že 3 dan, H spi, ko vstane, greva pa v nabavo na Rudnik, proti popoldnevu enkrat pa domov.

Pa nardila sem še en izpit, tko da imam zdaj pogoje za vpis v 2. letnik...Tko da zdej do konca meseca ne bom počela nič drugega kakor uživala s tamalo.

user posted image Koliko časa traja uvajanje v vrtec?1 teden, manj, več?

Joj, ti se boš pa res super imelauser posted image Uživaj!

Uvajanje- pri nas je trajalo 4 dni v vrtcu. V privat varstvu uvajanja ni bilo, en dan je kar tam ostal. In tamala isto.user posted image

Hindi, kakšna zaključena druščina nekiuser posted image Ne me smejat.

Ellyy, naša spi 2x na dan ali celo kdaj 3x. Kolikor ji paše. Urco, dve... Ni preveč, naj spi če mu pašeuser posted image

Koalcek, naša zdej pije samo še navadno mleko. Iz mlekomata- prekuham. Sem ji pa en čas dajala navadno mleko samo zjutraj, adaptiranega zvečer. Ko ga je pa zmanjkal, je pa navadno mleko prišlo tudi zvečer na program.

Moja večna želja...da bi bil moj otrok  lenivc . Pa nism te sreče

user posted image Kaj naj ti rečem, ko si planirala bi morala mal zračunat kdaj pride taprav horoskop na vrstouser posted image

Zdej pa lahko noč. Sem se izmučila od vsega računanja statike. Itak pa nisem nič naredila.user posted image Še dobro da bom imela rok za popravo... Eh. Lepe sanje!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
6.5.2010 22:37:27   
majana79
šivilja, midva bi bla za v mesto

flaska, mogoče ti pa moj brat lahko kej pomaga, če ti ne bo šlo

< Sporočilo je popravil majana79 -- 6.5.2010 22:38:00 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
7.5.2010 7:18:53   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

šivilja, midva bi bla za v mesto

flaska, mogoče ti pa moj brat lahko kej pomaga, če ti ne bo šlo

Majana, hvalauser posted image Sem že par gradbenikov vprašala (tudi tiste na faksu) pa so se mi smejali. Kaj češ, delamo naloge s peš računom čeprav cel svet računa z rač. programi. Bukseljni, nimaš kejuser posted image

Pa dobro jutro vsem!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
7.5.2010 7:52:12   
maja1488
Dobro jutro. Vstali pred šesto user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
7.5.2010 7:54:37   
FLASK_A

Dobro jutro. Vstali pred šesto user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
7.5.2010 8:01:32   
koala.cek
good morning,

još i danas teku suzeuser posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?