|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
celjanke,ki ste rodile aprila/maja 09 ... 31.3.2010 23:16:05
|
|
|
|
ninica23
|
Zdravo, situacija je taka - skoraj leto dni po porodu iščem ime in priimek babice,ki je pomagala na svet mojemu malemu velikanu - zaradi pretečenega časa mi je nerodno klicati v celjsko P,bi pa ta podatek zelo rada vedela,saj bi se ji rada ob 1.rd-ju mojega sinčka še enkrat zahvalila,in jo vpisala tudi v dojenčkov album ... Če mi lahko katera na kakršnikoli način pomaga,bom res zelo vesela -> podala bom še opis babice,če jo mogoče katera prepozna: temni kratki lasje, kar visoka, srednje do suhe postave, okoli 30 let, zelo lepo (v primerjavi z zdravnico,ki ni znala slovensko ?!) in pozitivno je govorila... 1.maja,ko sem rodila,je delala v dop.izmeni. Upam na vašo pomoč! Hvala še enkrat
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrihod novorojenčka iz porodnišnice Vsaka bodoča mamica se med nosečnostjo sprašuje, kaj pripraviti za novega prihajajočega člana. Veliko veselje je hoditi ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
ŽeljebučiKaj si trenutno najbolj želiš?Zdravja, sreče, ljubezni. (
69%)

Denarja, finančne brezskrbnosti, konca recesije. (
14%)

Snega. (
6%)

Dopusta in brezskrbnosti. (
5%)

Tišine. (
3%)

Nore žurke. (
2%)
Število vseh glasov: 293Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!