PERSIDA
|
Čer vaša malenkost tu . Saj sploh ne vem ,če vam naj povem. Danes pride babi cartat jaz ,pa kosit travo.Pa zaklenem vrata iz garažne strani,pa pustim garažo odprto ,da se zrači.To naredim zato ,ker imamo tako pametno mačko ,da si sama odpira vrata .Pol ,pa babica skače okrog hiše s tamalima ,pa seveda onadva vidita ,da je avto v garaži in seveda morata vse pregledat.Ker sta ,pa kar naprej silila tja noter je babi stisnila gumb za zapiranje vrat na elektriko in švignila ven. Ko končam s košnjo rečem babici naj kar zunaj počaka bom garažna vrata odprla ,da bova spodaj v kuhinji nahranle otroka.In jaz s Tomažem vroki šibam dol po stopnicah ,da midva odpreva vrata in pridem dol in zaklenjena tista vrata ,ki grejo v garažo.Pol se ,pa spomnim ,da so zunanja tud dol zaprta.Da je bila sreča popolna seveda avto v garaži in oba pilota od garaže v avtu. No in smo se šli mekgajvera.Da sma s sosedom uničla okno no ne celo samo sma je pol prevrtala,da sma lahko sploh kaj skoz lukno spravla in cilala na ročaj od okna.Da sva uničla tri svedre ,da sva skoz luknjico spravla en kos žice nebi raje niti omenjala.Pa pravi to,pa je najboljši sveder kaj ga mam je bil dragi ko pes.Res uspelo nama je sicer naredit luknjo skoz okno ampak drage ženske taka tata ,ki še v lastno hišo ne znata vlomit nikjer ne najdeš . Za zaključek ,da je bila sreča popolna ,pa mi je našel rezervni ključ od notranjih vrat.Tistega ,ki je bil noter je ven spravo in s ta novim odkleno.No in sedaj mi povejte ,če jaz nisem srečnica.Sosed ve ,da imam rezervni ključ jaz,pa ne .
|