PERSIDA
|
Ja in ,da še malo povem kaj jaz delam zraven tega ,da pedinam mulca odspredi in odzadi . Včeraj sem se lotila čistilne akcije naše stare lope.Sem mislila ,da nimamo toliko klovžja več a sem se očitno zmotila.Tako čistko sem naredla ,da lahko imamo sedaj plesne vaje not.Res pripravljeno za porušit.Vse kar je blo viška sem sproti kurla tak,da kres smo mi že imeli .Našega atija je skor kap ko je prišo domov ,pa me vpraša kaj ti to res misliš,da bomo podrli ?saj,pa maladva še letos nebota hodla .Ja ,ja ati malo morgen počasi ti bota proti prišla .Ja menda se nena brezveze skor po štirih vlečem ko me križ boli že od tega vlačenja tega klumpa. Tak,da ko si mati nekaj v glavo opiči nema tu trte mrte.Je reko kam ,pa bomo pol klump metali ,sem rekla direkt v smeti al ,pa vozli na smetišče.Drugač ima v hiši rad čistočo v nulo odzunaj ,pa bi ga že davno zaraslo ,če nebi jaz malo prepiha naredla .Eh ja ta naš ati saj ga samo šimfam ,pa saj včasih je vredi včasih ,pa mu malo na kislo gre . No vidite take mam jaz čiste spomladanske.Sicer moram zvečer vzet eno protibolečinsko,če se hočem ponoči vstat in dat otroku dudo ,ampak zadoščenje ,da je neka stvar nareta ,pa je boljše kot marsikaj. Da ne bo pomote zraven mojih mulcov je to mogoče izvest,če pride babi pomagat čuvat.
|