Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
nič bat, boš dobila, jaz sem na začetku malo cincala, potem pa sem brez problema naročila in dobila v 14tih dneh. Edino kar me malo moti je to, da sem ravno včeraj naredila za hec test z clearplanom in tem ameriškim. In zelo sem bila presenečena. Ameriški mi ni pokazal ovulacije, pri našem clearplanu pa je bila ena močna črtica, druga pa rahla :ups:? Imam pa že par dni čuden občutek v levem jajčniku. Ponavadi nimam tako hitro ovulacije, če naj bi to res bila. Mi bomo kar veselo :sloncek::sloncek: pa bomo vidl....
Ti kar pridno :sloncek::sloncek:! Jaz sem se ta mesec odločila upoštevati nasvet ene od frišnih srečnih :nosecka: (sorči, ampak ne vem točno katere) - najmanj vsak drugi dan bomo poglobljeno :sloncek::sloncek::sloncek:, pa ni hudič, da ne rata, a ne?? Če pa ne, pa seveda nova borba naslednji mesec (ampak upam da ne bo treba)!
Hvala punce. Bom kar noarocila. zdaj pa se eno vprasanje: glede na to, da me naslednji teden ni, ali postar paket pusti v nabiralniku ali te pocaka na posti? 8)
No, pol bova pa skupaj čakali na teste in ne čakali na :hudicek:, a ne?? Najbolš bi blo, da bi do takrati bili že srečki :nosecka:! Jaz sem jih še za eno pripadnico RR naročila in upam, da ne bo mislila da sem pozabila nanjo! Ej A_A, a si račun že tut dobila?
Jaz sem v soboto dobila izpisek od eurocarda (imam trajnik 18.) in je že obračunano! :grrr: Mater jim američansko (se opravičujem, ampak sem res huda - sem hotla že ta mesec sprobat), če jih do takrat ne bo!