|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dekliške kopalke 5-6 let 7.4.2010 21:47:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Calzedonia jih ima. Jaz jih kupujem v Outletu, za par €.
|
|
|
|
|
RE: dekliške kopalke 5-6 let 7.4.2010 21:48:42
|
|
|
|
sanasan
|
no, ja, tudi številke mi niso čisto jasne...sva včeraj probavali in so ji prav tako za 4 leta od predlani, kot za 8 let, ki sem ji jih ravno kupila
|
|
|
RE: dekliške kopalke 5-6 let 7.4.2010 21:49:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi meni ne . Na male lušne ritke itak vse paše, premalo, preveliko,..
|
|
|
|
|
RE: dekliške kopalke 5-6 let 7.4.2010 21:49:57
|
|
|
|
sanasan
|
Calzedonia jih ima. Jaz jih kupujem v Outletu, za par €. uf, najlepša hvala sem ravno pojutrišnjem v okolici
|
|
|
RE: dekliške kopalke 5-6 let 7.4.2010 21:51:02
|
|
|
|
sanasan
|
Tudi meni ne . Na male lušne ritke itak vse paše, premalo, preveliko,.. to maš pa tudi prav....jaz si bom morala pa verjetno spet kakšne večje kupit, pa nič ne rastem v višino
|
|
|
RE: dekliške kopalke 5-6 let 7.4.2010 21:55:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Calzedonia jih ima. Jaz jih kupujem v Outletu, za par €. uf, najlepša hvala sem ravno pojutrišnjem v okolici Super-imaš vse velikosti, vzorci pa kakor imaš srečo. Čeprav za otroke skoraj ni takih, ki niso vsaj ok, če ne že super.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kresovanje 2026 za otrokeKresovanje je lahko čudovit družinski večer – če izberemo pravo lokacijo. Zbrali smo kresovanja po Sloveniji, kjer so do...
Zadnje s foruma
Kopanje.
пеперутка16
Koliko pogosto kopate dojenčka (ne novorojenčka)?