Wendy
|
OMG Matejčika, ne bi ti rada pokvarila veselja, sem iskreno vesela za vaju čeprav sem, ko sem brala tvoj post, po vseh teh letih, ko sva bila pri njem in je na naju napravil odličen vtis, skoraj podvomila o njegovi strokovnosti. Saj ne, da ne bi verjela, da smo pač oboji tako zelo popolni, bolj me skrbijo podobne besede, s katerimi to pove ... Imam prav, da sta bila pri g. Solovjevu na Ptuju? Tudi mi2 sva bila pri njem na oceni in besede, ki si jih napisala, so bolj ali manj v takšni obliki, pravzaprav smislu, napisane v najinem poročilu Hkrati naju je tudi pohvalil, da tako odlične neverbalne komunikacije ne doživiš vsak dan (stik oči, poza sedenja, medsebojni nezavedni dotiki ipd.) in kažejo, da sva nekaj posebnega, da se dopolnjujeva ... Obravnava je sicer potekala podobno kot pri vama, brez tistega dela o nepredelanih čustvih. A to samo pomeni, da smo pač oboji "perfect" ali vse pare tako "obdela", kar je pravzaprav super, saj nam s tem pomaga. Ampak, kaj pa strokovnost? Če pa nista bila pri njem in vaju je obravnaval kdo drug, sem pa še 3x bolj zaskrbljena ... mogoče pa vsi kar po enem kopitu delajo Punce, kaj pravite??? Kakšne so bile pa vaše izkušnje?
|