banga
|
Holja mamice, kako ste kaj? Pinky12 vidim da si na forumu, si že vse posadila kar si imela namen? Full si pridna, saj mene ta vikend tudi čaka delo na okolici, greva tokrat sama na vikend (brez nečaka) in bom malo rožice spet sadila, je napovedano v hrvaški Istri tudi možnost dežja, tako, da bom ta pravi čas ujela - zdaj sem pa že kot moja mama Drugače sem si pa malo prej pogledala posnetek posvojitve iz Rusije na RTV Slo, ki je bil v sobotnem popoldevu (nisem na facebooku in mi link ki ga je poslala 1ali ni bil nič uporaben, kaj čmo, mal sem že stara in mi druženje po facebooku nekako ne gre) in kaj naj rečem...itak je maskara šla v maloro, od ganjenosti jokala kot dež, kapo dol pred tem parom kar 5!!!! otrok posvojit, to pa moraš imeti res ogromno srce Midva si jih iskreno povedano toliko niti ne želiva, nad parčkom (no, če mene vprašate tudi trije bi bli čisto ok) , pa nimava nobenih pomislekov Sicer pa sem danes po pošti dobila dve knjigici, ki sem jih naročila in sicer "Adam in Eva in ušipni me" in "Mama številka nič", obe iz založbe Miš, bom poročala kako sta mi bile všeč, obe sta kolikor sem razumela namreč na temo posvojitve.... pozdravčke čisto vsem in se beremo in pišemo spet v ponedeljek, ker jutri najkasneje ob treh gremo via hrvaška Istra
|