banga
|
IZVIRNO SPOROČILO: 1ali Vse bodoče mamice, kako lepo vas je brati in se spominjati zbiranja, overjanja in apostiliranja papirjev . Le šibajte naprej, da nas bo kmalu polno kot Rusov. Pri nas akcija, akcija in še enkrat akcija. Vsak dan znova pomislim, da je naš otrok na sončne celice. Včasih sem vedela, kaj pomeni beseda počitnice, zdaj pa ... hm, kaj je že to ... In ker naš ni dovolj, imamo še nekaj sorodnikov in sosedovih otrok ..., nekateri gredo vsaj spat domov joj, kako je pa lepo brat takšne novičke, jaz komaj čakam, da pridem do takšne situacije kot si ti draga 1 ali.... sicer pa mi gremo jutri z našim kužonom na operacijo, kot napisano v prejšnjih postih, od vseh alarmov, ki so bili v zadnjih dveh mesecih povezanih z njim in so se hvala bogu končali s srečnim koncem, gremo posanirati še en okrušek, ki je posledica "športne poškodbe"... ma, kljub temu da tako "športno" o tem pišem, me seveda skrbi, ker nobena narkoza ni nedolžna, ne pri človeku ne pri živali.....ampak sem hkrati prepričana, da bo vse Ok in da se bo naš kužon zbudil brez okruška in da bo z njim vse OK.... pozdravčke in objemčke čisto vsem
|