Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.
. Hecna izkušnja. Sicer pa, ko sva poslala papirje, sem začela gledat MKTV in na začetku nisem nič razumela, potem pa sem počasi začela razbirati besede. V glavnem, če si malo za jezike, ni nobenega problema
te kar vidim na unmu šalterju, bamby eyes, pa v kotičkih solzice... joj, jaz ti tut zrihtam karto, ni blema!!!
bravo, dejzika, takle maš, tole bo do konca zdaj, ne si mislit, da je ta dogodivščina ena izjema v vašem skupnem življenju, ne, ne, ne. zdaj si mama in boš vse delala na 200%! bravo, jutri se še javi, da zvemo, kdaj je postalo uradno in kdaj boste malčika pripeljali domov. DOMOV! si lahko misliš, čez kaj vse si šla zanj? bravo še enkrat, to uspe tistim, ki so srčni kot si ti!
, potem pa najbrž tudi kitajsko ne bi bila ovira
tvoj sms mi je tako dobro del, da si mislit ne moreš.
Vso srečo!
, pol bo pa veselo
!
(tako so nama povedali na CSD-ju)