Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Enkrat nimajo postelj (ja, po kratki anasteziji mora ležat, čeprav gre za čisto simpl poseg), drugič naša kašlja, pa pediater ne da napotnice...Skratka meni je počasi tega že dovolj in bi šli nekam samoplačniško. Mi lahko, lepo prosim, priporočate, kam naj gremo?

,
veliko manj
, tako, da je vaša pupa verjetno večja, če rabi narkozo, našemu so malo pošpricali z nekim lokalnim, za kar je rekla, da ga bo motilo bolj kot sam rez.
Pravzaprav sva se po forumu že lani pogovarjali o tem. Bom poklicala tja in poskušala govoriti z dr. Godino, da ji razložim. Malo se bojim, ker dela vse skupaj brez anestezije (ok, razen špric pod jezik). Naša je stara dve leti in res ne vem, kako bi prenesla vse skupaj. Se pa dajem z našim pediatrom od njenega 1. meseca glede tega prereza, on ne, jaz ja...Se mi zdi nesmiselno čakat.
No, sedaj se se nasemu pediatru zdi super, ceprav je prej tudi kompliciral, da se to pa ja ne pocne vec in podobne bedarije... Zdaj je se druge otroke napotil direkt na ORL.
. Točno tako, kot opisujete, mi je povedala tudi sestra, s katero sem govorila. Priznam, groza me je, ko samo pomislim, da ji bodo vse skupaj delali na živo. Vem samo, da ni šans, da bi jo jaz držala. Tokrat bom to funkcijo prepustila atiju. On je 'bolj hraber' in 'bolj razumski' v takih situacijah.
, me je zdravnica vprašala, ste ok?