Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Hm, upam da ne bo zvenelo preveč smešno. Če kdo kupuje Hoferjevo marmelado in ne potrebuje kozarčkov, se priporočam, če jih lahko zbira. Bi mi prišli prav, ker niso ne veliki ne majhni pa še niso čisto običajni. Rabila bi jih glih za marmelado, ki jo običajno kuham sama in jih zato ne kupujem ravno veliko. Za zamenjavo pa sporočite kaj rabite, pa bom pogledala, če imam kaj. Hvala.
RE: Kozarci od Hoferjeve marmelade 22.4.2010 18:26:01
TomTaylor
Koliko jih pa rabiš? Jz jih zbiram tudi sama iz enakih razlogov, bom pogledala koliko jih že imam (do 10 jih rabim sama), če bo kaj viška pa lahko dobiš.
RE: Kozarci od Hoferjeve marmelade 23.4.2010 6:46:18
2violina
IZVIRNO SPOROČILO: Adelina
Sem iz Šentvida pri Stični. Kolk jih rabim-kolkor se jih bo nabralo . Ker včasih dam kakšno marmelado tudi naprej, pa jih je spet manj.
Redno kupujem jagodno marmelado izključno v H. Do sedaj sem jih metala proč. V bodoče jih bom hranila zate. Javi naslov in ko se jih bo nekaj nabralo ti jih pošljem v zameno za dobro voljo in uspeh pri kuhi marmelade