Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: word 2007 in zaklepanje dokumenta 22.4.2010 18:49:23
|
|
|
|
enisat
|
Pozdravljena! Če znaš, pretvori v PDF obliko, v le tej obliki ti nihče, ne more ničesar popravljati. Lp.
|
|
|
|
|
RE: word 2007 in zaklepanje dokumenta 22.4.2010 19:01:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: enisat Pozdravljena! Če znaš, pretvori v PDF obliko, v le tej obliki ti nihče, ne more ničesar popravljati. Lp. res je. word 2007 omogoča shranjevanje v pdf. bo najbolj sigurno. za direkt word zaklenit, pa ne vem na pamet. lahko jutri pogledam na šihtu, če ti ni prepozno. doma imam namreč še vedno 2003.
|
|
|
|
|
RE: word 2007 in zaklepanje dokumenta 22.4.2010 19:04:44
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Save as - desno spodaj tools - zberi general options in vpisi geslo kot v 2003ki
|
|
|
RE: word 2007 in zaklepanje dokumenta 22.4.2010 21:40:58
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Save as - desno spodaj tools - zberi general options in vpisi geslo kot v 2003ki oh, tnx!
|
|
|
RE: word 2007 in zaklepanje dokumenta 22.4.2010 21:43:03
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: enisat Pozdravljena! Če znaš, pretvori v PDF obliko, v le tej obliki ti nihče, ne more ničesar popravljati. Lp. res je. word 2007 omogoča shranjevanje v pdf. bo najbolj sigurno. iščem, mater, pa ne najdem..grrrrr lepo prosim za namig pod katerim "jezičkom" se skriva
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.