Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Darilo za triletnega fantka 29.4.2010 13:22:16
|
|
|
|
hubi
|
Vsa možna motorizacija. Bruder ima zakon zadeve (Mueller je najcenejši). Pa kakšni puzli.
|
|
|
|
|
RE: Darilo za triletnega fantka 29.4.2010 13:23:28
|
|
|
|
hubi
|
Vsa možna motorizacija, Bruder (firma) ima super zadeve, pa v Muellerju so najcenejši. Ali pa kaki puzli.
|
|
|
|
|
RE: Darilo za triletnega fantka 29.4.2010 13:33:10
|
|
|
|
pety78
|
V kakšni vrednosti pa?
|
|
RE: Darilo za triletnega fantka 29.4.2010 13:35:52
|
|
|
|
rija
|
hot wheels pa še večina jih ni na baterije
|
|
|
RE: Darilo za triletnega fantka 29.4.2010 14:23:20
|
|
|
|
piko12
|
IZVIRNO SPOROČILO: hubi Vsa možna motorizacija, Bruder (firma) ima super zadeve, pa v Muellerju so najcenejši. Ali pa kaki puzli. Jap, moj je glih včeraj ugotovil, da sestrica nujno rabi kamion (stara je 3m), on bi pa rajši traktor in prikolico.
|
|
|
|
|
RE: Darilo za triletnega fantka 29.4.2010 14:24:42
|
|
|
|
Urska09
|
Pri našem so bile Lego kocke zakon! Še danes so (pri 11. letih).
|
|
|
|
|
RE: Darilo za triletnega fantka 29.4.2010 14:31:52
|
|
|
|
Gina
|
avtki
|
|
|
|
|
RE: Darilo za triletnega fantka 29.4.2010 14:37:47
|
|
|
|
emaa
|
Avtomobili vseh variant so pri naših dveh zelo zaželeni. Pa nalepke.
|
|
|
|
|
RE: Darilo za triletnega fantka 29.4.2010 15:15:18
|
|
|
|
Jessy
|
Jaz sem pred mesecem dni kupila Lego traktor, pobarvanko in Kinder čokolado. Je bil zelo zadovoljen.
|
|
|
RE: Darilo za triletnega fantka 29.4.2010 17:46:08
|
|
|
|
robinzon
|
Hvala za predloge, si jih bom prepisala, da bom vedela jutri, ko grem v nakup, kaj sploh vprašat. Cenovno pa tja do 50-100 evrov.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
WC higienalotoskaKaj vam je na javnem WC-ju ljubše?Papir, ki se pogrne na školjko (
51%)

Robčki in razkužilo s katerim obrišeš pokrov WC-ja (
49%)
Število vseh glasov: 430Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!